VIDEO: Σε ενθουσιώδες κλίμα η βράβευση των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από τη Μητρόπολη Παροναξίας

admin
04/01/2016 22:39
 
 
 
Με μεγάλη επιτυχία, για ακόμα μια χρονιά, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016 η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τη Μητρόπολη Παροναξίας.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημαρχείου, “Ιάκωβος Καμπανέλλης”, σε ένα ενθουσιώδες κλίμα από τους νεαρούς φοιτητές, το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν: ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος και  Ιερός κλήρος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, οι αντιδήμαρχοι Μανώλης Πολυκρέτης και Αργύρης Ανευλαβής, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο διευθυντής του ΓΕΛ Νάξου Δημήτρης Σκουλάτος, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Φιλωτίου κ. Φερεντίνος, εκπρόσωπος του Λυκείου Τραγαίας, η Επικ. Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Κ.Π.Α.  Αικατερίνη Παπαθωμά-Μαστοροπούλου, οι περισσότεροι από τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, γονείς και φίλοι τους. 
 
Τη εκδήλωση άνοιξαν οι χαιρετισμοί του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων των διευθυντών του ΓΕΛ Νάξου και του ΕΠΑΛ Φιλωτίου και εκπροσώπου των μαθητών και ακολούθησε η παρουσίαση του κεντρικού θέματος της εκδήλωσης “Γλώσσα – Παιδεία – Εθνική Ταυτότητα” από την προσκεκλημένη της Μητρόπολης Αικατερίνης Παπαθωμά-Μαστοροπούλου (Επικ. Καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής του Κ.Π.Α.). 
 
Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα. 
Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών επαίνων και των αναμνηστικών δώρων στους επιτυχόντες… 
Η τιμητική για τους επιτυχόντες της Νάξου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ βραδιά, έκλεισε με παράθεση μικρής δεξίωσης στο αίθριο του δημοτικού μεγάρου, όπου προσφέρθηκαν φαγητό αναψυκτικά και βασιλόπιτα…  
 
Οι βραβεύσεις:

{youtube}3yi3hQaQWNA{/youtube}

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*