VIDEO: Πανηγυρικό “κλείσιμο” του Γραβιεροχωριού με ζωντανή μετάδοση στο MEGA

admin
03/01/2016 12:42
 
 
 

 

Μεγάλης προβολής έχει τύχει η Νάξος και τα Ναξιακά προϊόντα καθόλη τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέσω της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Αφορμή το Γραβιεροχωριό της ΕΑΣ που άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά φέτος στην παραλία της Χώρας. Το Γραβιεροχωριό της ΕΑΣ Νάξου ήταν μια ιδέα του δημοσιογράφου Μάνου Μπανασάκη που έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τη διοίκηση της Ένωσης, χάρισε όμορφες γιορτινές στιγμές στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, “δίδαξε” στους επισκέπτες του, πως γίνεται παραδοσιακά η τυροκόμιση, αλλά είχε και έναν ακόμα σκοπό, τη δωρεά πολλών κιλών γραβιέρας σε ιδρύματα επιλογής της ΕΑΣ Νάξου.

Από το Γραβιεροχωριό παρέλασαν όλα σχεδόν τα μεγάλα κανάλια της Ελληνικής Τηλεόρασης μεταδίδοντας ζωντανά ρεπορτάζ από τη Νάξο, διαφημίζοντας καταμεσής του χειμώνα το νησί και τα προϊόντα του. (“Σπίτι μου σπιτάκι μου” του ALPHA, “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 με το Γιώργο και τη Φαίη, “Κοινωνία Ώρα MEGA“, “Τώρα” με την Άννα Μποσδούκου, “ΣΚΑΪ στις 6” με το Κωσταντίνο Μπογδάνο).

Το πανηγυρικό κλείσιμο του Γραβιεροχωριού έγινε την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από την υψηλής τηλεθέασης εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”.

Ο Χρήστος Νάζος μίλησε με τα πιο κολακευτικά λόγια για τη Νάξο και τη γραβιέρα της, παρουσίασε πρωτοχρονιάτικα έθιμα του νησιού και μαγείρεψε μαζί με το chef της Λέσχης Κυκλάδων Δωδεκανήσου, Στέλιο Κορρέ, παραδοσιακό ρόστο Νάξου. Στο “πλατό” και η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού. Η εκπομπή έκλεισε με βιολί, λαούτο και Ναξιώτικα κοτσάκια… 
Δείτε την εκπομπή: ΕΔΩ 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*