Στη Νάξο ο επίλογος του «My Greece» της Δέσποινας Βανδή την Κυριακή

Newsroom
20/11/2020 14:23
 
 
 

 

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι που θα είναι και το τελευταίο… Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, τη Νάξο.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, το «My Greece» συνεχίζει και πραγματοποιεί το τελευταίο του ταξίδι στο νησί της αυτάρκειας και της ομορφιάς, την μαγευτική Νάξο. Μια περιήγηση στη φύση του νησιού, στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων, που έχει το όνομα του Δία, το Ζα, αποκαλύπτει όλη την παραγωγική πλευρά του νησιού.

Στη συνέχεια η Δέσποινα μας συστήνει όλα τα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) προϊόντα της Νάξου, όπως τα ιδιαίτερα τυριά, τις περίφημες πατάτες, το μοναδικό Κίτρο και μαγειρεύει μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα «Τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου» αλλά και «Μελαχρινό Νάξου με σοκολάτα».

Επισκέπτεται γραφικά χωριά της Νάξου και μαθαίνει τα βήματα του παραδοσιακού Αξιώτικου μπάλου.

Ένα ακόμα ταξίδι γεμάτο υπέροχα τοπία και μοναδικές γεύσεις, αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 20.00 στο OPEN.

«Η Νάξος λοιπόν είναι ο επίλογος μας…»

Με το οδοιπορικό στη Νάξο ολοκληρώνεται και κλείνει η εκπομπή «My Greece» της Δέσποινας Βανδή στο OPEN όπως η ίδια ανακοίνωσε με ανάρτηση της στα social media…

«Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ταξίδια μας καθώς λόγω συνθηκών COVID-19 δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μιας και η εκπομπή έχει να κάνει με τους ανθρώπους του κάθε τόπου τις συνήθειες τους και τον πολιτισμό με ό,τι συνεπάγεται..» σημειώνει και προσθέτει:

«Η Νάξος λοιπόν είναι ο επίλογος μας…»

Η Δέσποινα Βανδή δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους συνεργάτες της σε αυτή την 3χρονη πορεία της ως παρουσιάστρια του «My Greece».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συνταξιδιώτες μου, τον Κώστα που αρχίσαμε να μιλάμε γι αυτήν την εκπομπή 3 χρόνια πριν, το Βαγγέλη που μετέφερε τη γνώση του για τη γαστρονομία της κάθε περιοχής και μοιράστηκε μαζί μας τις συνταγές του, τον Αντρέα για το οργανωτικό του δαιμόνιο, την Αγγελική μας που ήξερε τόσα σα να είχε πάει από δυο φορές στο κάθε μέρος τον Τεό για τη φροντίδα του και όλους τους mygreecians που λάτρεψα γιατί ένιωθα πως πέρα από το ότι επεδίωκαν το καλύτερο αποτέλεσμα χαίρονταν σαν παιδιά που ήταν πενταήμερη!
Και φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη που πίστεψε στην ιδιαιτερότητα της εκπομπής και έγινε ο παραγωγός μου τη δεύτερη αυτή χρονιά!
Σας αγαπάω ομαδάρα μου…θα μου λείψετε…» σημειώνει.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

(Visited 2.165 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*