Παράταξη Λ. Χατζηανδρέου: “Τιμούμε την επέτειο του Πολυτεχνείου και δεν θα συμμετέχουμε στο δημοτικό συμβούλιο”

Άκης Αξαόπουλος
15/11/2020 22:53
 
 
 

 

Ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φώτη Μαυρομάτη και τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό απέστειλε η παράταξη του Λεονάρδου Χατζηανδρέου “Μαζί Αλλάζουμε” σχετικά με την προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 17 Νοεμβρίου ημέρα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Η παράταξη του κ. Χατζηανδρέου σημειώνει ότι δεν θα συμμετέχει στη συνεδρίαση αν δεν μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία και υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι “εμείς στις 17 Νοέμβρη τιμούμε την εξέγερση της νέας γενιάς για Παιδεία, Ελευθερία, Δημοκρατία”.

Να σημειωθεί ότι και η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με ανακοίνωση της έχει καταγγείλει τη δημοτική αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου και έχει δηλώσει ότι δε θα συμμετέχει σε αυτή.

Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή της παράταξης Χατζηανδρέου:

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που έχετε προγραμματίσει για την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020, ημέρα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Είναι άτοπο από την πλευρά σας να γυρίζετε την πλάτη σε αυτή την ύψιστης σημασίας επέτειο για τη χώρα μας καλώντας σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, λες και δεν υπάρχουν άλλες ημέρες για να γίνει η σύγκλιση του.

Να σας θυμίσουμε ότι η 17η Νοεμβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τη δημοκρατία στην κρισιμότερη στιγμή της αντίστασης στη δικτατορία.

Αντί να «σφυρίζετε αδιάφορα» λοιπόν οφείλατε να σεβαστείτε την επέτειο του Πολυτεχνείου και αντί να συγκαλείτε συμβούλια να βρίσκατε τον τρόπο να αποδώσετε φόρο τιμής σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τη Δημοκρατία, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη τις ειδικές υγειονομικές συνθήκες.

Εμείς στις 17 Νοέμβρη τιμούμε την εξέγερση της νέας γενιάς για Παιδεία, Ελευθερία, Δημοκρατία. Τιμούμε τους αγώνες για ανθρώπινη αξιοπρέπεια και σας ζητάμε τη μετάθεση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου σε άλλη ημερομηνία.

Εάν η συνεδρίαση δε μετατεθεί, η δική μας παράταξη δε θα συμμετέχει.

Για την παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε»
Λεονάρδος Χατζηανδρέου

(Visited 180 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*