Τελικά σε ποιο επίπεδο είναι η Νάξος; – «Κόκκινη» την ανακοίνωσε χθες ο Χαρδαλιάς, «κίτρινη» είναι στο χάρτη σήμερα

Newsroom
01/11/2020 15:56
 
 
 

 

Άλλαξε χρώμα στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη covid-19 η Νάξος σήμερα και από «κόκκινη» έγινε «κίτρινη».

Χθες το βράδυ ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά τις δηλώσεις του για τα νέα μέτρα και την ενημέρωση για τα νέα δεδομένα στον Υγειονομικό χάρτη, συμπεριέλαβε το νησί ανάμεσα στις «κόκκινες» περιοχές, όπως και την ΠΕ Θήρας.

«Κόκκινη» είπε η Νάξος, «αλλά όχι και η Αμοργός». Έτσι φαίνονταν και στο χάρτη που παρουσίασε και έχει αναρτηθεί στη σελίδα της Πολιτικής Προστασίας:

 

Σύμφωνα ωστόσο με τα σημερινά δεδομένα του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας, το νησί έχει αλλάξει χρώμα και φαίνεται να είναι στο «Επίπεδο Α» επιτήρησης (κεντρική φώτο) και όχι στο «Β» αυξημένου κινδύνου.

Ιδού και ο πίνακας που συνοδεύει το σημερινό χάρτη:

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ώστε να μας ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς ισχύει για το νησί, όμως δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε με κάποιο υπεύθυνο.

Πάντως εάν το νησί πράγματι άλλαξε επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι έχουν αλλάξει και όλα τα έκτακτα μέτρα. Δηλαδή, δεν θα κλείσει η εστίαση και τα καφέ μπαρ ενώ μεταξύ άλλων θα επιτρέπονται οι συναθροίσεις με όρους και οι αθλητικές δραστηριότητες.

Δείτε αναλυτικά όλα τα μέτρα και για τα δύο επίπεδα:

(Visited 2.740 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*