Στην Πολωνία η γραβιέρα Νάξου της ΕΑΣ

admin
14/12/2015 16:34
 
 
 

 

Η γραβιέρα Νάξου της ΕΑΣ στην Πολωνία

Στην τουριστική έκθεση «Grecka Panorama I Cypr» που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία και ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στην Ελλάδα συμμετείχε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, Βαρσοβία, και συμμετείχαν εκθέτες από Ελλάδα και Κύπρο καθώς και Πολωνοί τουριστικοί πράκτορες. Την ικανοποίηση του εξέφρασε μιλώντας στο naxostimes.gr ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης σχετικά με την ανταπόκριση που υπήρξε για τη γραβιέρα της ΕΑΣ Νάξου αλλά και τις επαφές που έγιναν στην Πολωνία για την εξαγωγή του Ναξιώτικου τυριού. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καπούνης επεσήμανε ότι στόχος της ΕΑΣ είναι να γίνουν οι κατάλληλες επαφές με Πολωνούς αντιπροσώπους που θα μπορούν να διοχετεύσουν τη γραβιέρα στα super market της χώρας τους. 

Τα Πολωνικά ΜΜΕ στο περίπτερο της ΕΑΣ Νάξου

Να σημειωθεί ότι το τουριστικό ρεύμα από την Πολωνία προς την Ελλάδα ενισχύεται με γοργούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και η χώρα μας συγκαταλέγεται, στις βασικές προτιμήσεις των Πολωνών για ταξίδια. Μάλιστα οι tour operator της χώρας αναμένουν νέα αύξηση 5-10{ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} (ίσως και περισσότερο) της τουριστικής κίνησης προς την Ελλάδα το 2016.

Οι παραπάνω εκτιμήσεις και τα σχετικά στοιχεία προέκυψαν στο περιθώριο της τουριστικής έκθεσης «Grecka Panorama I Cypr» στην πολωνική πρωτεύουσα που οργανώθηκε από τη North Events και σε συνεργασία με την Travel Media Applications συνδυάστηκε με το φόρουμ «digi.travel Market Focus» και το workshop «Grecka Panorama B2B» που περιελάμβανε επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών και επαγγελματιών της πολωνικής τουριστικής αγοράς.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*