Απόλλωνας Νάξου: Με μία και μοναδική μαθήτρια οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου (video+φώτος)

Απόλλωνας 28η Οκτωβρίου
Newsroom
28/10/2020 23:47
 
 
 

 

Μια ξεχωριστή νότα στον εορτασμό των εθνικών μας επετείων δίνει κάθε φορά ο Απόλλωνας της Νάξου…

Ο παραλιακός οικισμός της Κορωνίδας γιόρτασε και πάλι την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με πρωταγωνίστρια τη μία και μοναδική μαθήτρια του δημοτικού σχολείου, με όλες τις τιμές…

Απόλλωνας 28η Οκτωβρίου

Παρά τη βροχή, η Εφραιμίνα με υπερηφάνεια κρατάει την ελληνική σημαία, την αφήνει για λίγο για να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των ηρώων.

Δίπλα της η δασκάλα του σχολείου, ο πρόεδρος της κοινότητας Κορωνίδας Αντώνης Αλιμπέρτης που κι εκείνος κατέθεσε με τη σειρά του στεφάνι στο μνημείο των ηρώων και τριγύρω της οι λιγοστοί κάτοικοι του Απόλλωνα.

Όλοι μαζί ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.

Φέτος, παρά το γεγονός ότι στο σχολείο φοιτά μία και μοναδική μαθήτρια, δεν πραγματοποιήθηκε παρέλαση αφού λόγω κορωνοϊού δεν επιτρέπονται οι παρελάσεις.

Νωρίτερα τελέστηκε η δοξολογία στον ενοριακό ναό του Ιωάννου Προδρόμου και αμέσως μετά εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τη δασκάλα του σχολείου.

 

Το δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα που παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

Απόλλωνας 28η Οκτωβρίου

*(Ευχαριστούμε το Γιώργο Χωριανόπουλο για τις φωτογραφίες και τα video)

(Visited 381 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*