Νάξος: Γάλλος τουρίστας, μετά το νοσοκομείο …«νοσηλεύτηκε» σε ράντζο στο αστυνομικό τμήμα

Newsroom
17/10/2020 03:04
 
 
 

 

Μετά το νοσοκομείο …σε ράντζο, στο αστυνομικό τμήμα της Νάξου «νοσηλεύτηκε» Γάλλος τουρίστας ο οποίος φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα…

Ο Γάλλος πραγματοποιούσε διακοπές στη Νάξο με άτομα της οικογένειας του και διέμενε σε ξενοδοχείο της Χώρας.

Την Τετάρτη οι οικείοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του νησιού αφού διαπίστωσαν έντονες διαταραχές στην ψυχική του υγεία. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με τη συνδρομή και της αστυνομίας, και επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε…

Έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του…

Την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη, ο Γάλλος τουρίστας βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο του νησιού, αυτή τη φορά όχι μόνο για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και γιατί μετά από πτώση, τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr ο Γάλλος -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενε, ύψος περίπου 3 μέτρα, και τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Νάξου με πολλαπλά κατάγματα από την πτώση.

Μετά από πολύωρη ιατρική περίθαλψη ο ασθενής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο… και κατέληξε σε ράντζο, στο αστυνομικό τμήμα Νάξου.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, «μετά από Εισαγγελική παραγγελία και συνοδεία της αστυνομίας, την Πέμπτη το βράδυ κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα ώστε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας».

Έτσι «στήθηκε» το ράντζο στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος «για πιο ανθρώπινες συνθήκες» όπως ανέφερε στέλεχος της αστυνομίας στο naxostimes.gr.
Oι αστυνομικοί της βάρδιας …σε έναν ακόμη ρόλο λοιπόν, αυτό του «γιατρού» ή του «νοσηλευτή», κράτησαν και φρόντισαν τον ασθενή μέχρι το πρωί της Παρασκευής που τον συνόδευσαν με το πλοίο στην Αθήνα, σε ψυχιατρική κλινική, για περεταίρω περίθαλψη…

Για το περιστατικό της πτώσης του τουρίστα από το μπαλκόνι, διενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Νάξου.

Το περιστατικό προκάλεσε ερωτηματικά σε ανθρώπους που το γνωρίζουν οι οποίοι αναρωτιούνταν πώς είναι δυνατόν ένας ασθενής με τα παραπάνω προβλήματα, αντί να βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό την παρακολούθηση γιατρών κι αν χρειάζεται με τη συνδρομή της αστυνομίας ή σεκιούριτι, μέχρι τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, να μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να είναι κρατούμενος.

Ωστόσο, όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας στο naxostimes.gr, τέτοιου είδους περιστατικά μπορεί να είναι σπάνια, όμως «όταν είναι να πάει κάποιος στο νοσοκομείο με παραγγελία, γίνονται».

(Visited 3.625 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*