Παρουσία της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων & ΟΝΝΕΔ Νάξου στα εγκαίνια του νέου σταθμού της ΑΔΜΗΕ στην Νάξο

Άκης Αξαόπουλος
14/10/2020 22:09
 
 
 

.

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε στα εγκαίνια ενός μεγάλου έργου που έλαβε χώρα στη Νάξο. Το έργο αυτό σηματοδοτεί την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων με το Ηπειρωτικό σύστημα.

Στο νέο χώρο του ΑΔΜΗΕ συναντήσαμε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση, τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τη Βουλευτή Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού, το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό, τον πρόεδρο του ΡΑΕ Αθανάσιο Δαγούμα, καθώς και πλήθος ακόμη στελεχών της Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Χατζηδάκης έκανε εκτενή αναφορά για τη λειτουργία του σταθμού όπως και για την αναπτυξιακή και ασφαλή Ενεργειακή Διασύνδεση των Κυκλάδων.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ακόμη και σε περιόδους οικονομικών σθενοτήτων δε σταματούν να γίνονται έργα υποδομών που σκοπό έχουν την περαιτέρω ανάπτυξη των νησιών αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

(Visited 279 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*