Νάξος – Πάρκινγκ Αγίου Μηνά: Δεν είναι χώρος να εναποθέτουμε μπάζα!

Newsroom
10/10/2020 11:50
  •  
  •  
  •  

 

Ένα μικρό βουνό με μπάζα αραδιασμένα στο μεγάλο πάρκινγκ στο Άγιο Μηνά στη Χώρα Νάξου…

Είναι αλήθεια ότι ο Έλληνας αγαπάει τα µπάζα, γι αυτό και έχει γεµίσει κάθε ρεµατιά του τόπου του.

Από τότε που κάθε ιδιοκτήτης ακινήτου αποφάσισε να µετατρέψει το παλαιό διαµέρισµά του, την αποθήκη ή το γκαράζ του σε χώρο βραχείας µίσθωσης, άπειρα συνεργεία µεταµορφώνουν τα καλύβια σε ανάκτορα και δημόσιους χώρους σε συστάδες µπάζων.

Έτσι και ο ασυνείδητος «κύριος» που θεώρησε σωστό να αποθέσει όλα του τα μπάζα, προφανώς από κάποια ανακαίνιση, στο πάρκινγκ δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στη Νάξο αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα. Έτσι απλά γιατί έτσι μας βόλεψε! Μια ανατροπή στην καρότσα κι όποιον πάρει ο χάρος…

Φυσικά δεν του πέρασε από το μυαλό να τηρήσει τα δέοντα. Άλλωστε είναι αυτοί οι λίγοι που τα τηρούν αφού σε αυτόν τον τόπο τελικά οι περισσότεροι εφαρμόζουν το «ο καθένας για τον εαυτό του και τα µπάζα για όλους».

Πετάνε τα µπάζα στον δρόµο, στο ρέμα, στο πάρκινγκ, µέσα σε σακούλες ή και χύδην και ενίοτε µαζί µε παλιές καρέκλες, βιβλιοθήκες, πολυθρόνες, λεκάνες και όλα τα σχετικά, αραδιασµένα έτσι, χωρίς σεβασμό για τίποτα και αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα…

Ντροπή!

(Visited 402 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.