Λεβογιάννης εναντίον Λιανού: «Να ζητήσετε συγνώμη για τις αθλιότητες που διαπράξατε»

Νίκος Λεβογιάννης για νοσοκομείο Νάξου
Newsroom
05/10/2020 16:38
 
 
 

 

Λάβρος εναντίον του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού, των δημοτικών συμβούλων και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ο Νίκος Λεβογιάννης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Φιλόλογος και π. βουλευτής Νίκος Λεβογιάννης τόνισε ότι «χαμένοι αγώνες είναι μόνο όσοι δεν γίνονται» και ζήτησε από όσους τάχθηκαν κατά της προσθήκης της προσωνυμίας «Μανώλης Γλέζος» στο Γενικό Λύκειο Νάξου να απολογηθούν για τις «αθλιότητες» και την «βαρύτατη ύβρη» που διέπραξαν και την οποία φόρτωσαν στον ναξιώτικο λαό.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Λεβογιάννη:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ…ΜΑΘΗΜΑ 10ο…
«ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ»!!!
Το Λύκειο Νάξου και επίσημα «ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ»
…Δήμαρχε Νάξου, αντί να… θριαμβολογείς για όσα ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕΣ, οφείλεις να συγκαλέσεις άμεσα έκτακτο δημ. συμβούλιο, στο οποίο να ζητήσετε ένας ένας οι δημοτικοί σου σύμβουλοι και εσύ, μαζί και τα μέλη της δημ. επιτροπής παιδείας δεκατέσσερις (14) συγγνώμες, μαζί με τη δική σου …ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ.. για όσες αθλιότητες διαπράξατε στο δημ συμβούλιο της 29ης Ιουλίου σε βάρος της μνήμης του Μανώλη Γλέζου, τις οποίες μάλιστα καταχωρήσατε και στα επίσημα πρακτικά, αναρτήσατε στη Διαύγεια και στείλατε στο Υπουργείο Παιδείας.
Ένα είναι βέβαιο, ο Μανώλης Γλέζος σας έχει ήδη συγχωρήσει, ο λαός της Νάξου όμως, που τον φορτώσατε με μια βαρύτατη ύβρη, δεν θα σας συγχωρήσει.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ…ΜΑΘΗΜΑ 10ο…"ΧΑΜΈΝΟΙ ΑΓΏΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ"!!!Το Λύκειο Νάξου και επίσημα "ΜΑΝΩΛΗΣ…

Gepostet von Νίκος Λεβογιάννης am Montag, 5. Oktober 2020

(Visited 1.172 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*