Κυνίδαρος Νάξου: «Τρομοκράτες» της υπαίθρου κατέστρεψαν περιβόλι με 16 δέντρα (φώτος+video)

καταστροφή δέντρων Κυνίδαρος Νάξου
Newsroom
24/09/2020 17:27
 
 
 

 

Σοκαριστικό ήταν το θέαμα που αντίκρισε αγρότης στον Κυνίδαρο της Νάξου όταν πήγε να επισκεφτεί χθες το πρωί το περιβόλι του και είδε κομμένα και κατεστραμμένα δεκαεπτά δέντρα εσπεριδοειδών!

Όπως καταγγέλλεται στο naxostimes.gr, θρασύτατοι και θρασύδειλοι «άγνωστοι» μέσα σε μια νύχτα διέλυσαν το περιβόλι του Κυνιδαριώτη αγρότη, κόβοντας κατάριζα λεμονιές, πορτοκαλιές και μανταρινιές καταστρέφοντας την περιουσία που δημιουργήθηκε με ιδρώτα και κόπο τα τελευταία 15 χρόνια.

καταστροφή δέντρων Κυνίδαρος Νάξου

Το περιστατικό συνέβη στον Κυνίδαρο Νάξου, στην περιοχή που βρίσκεται το ποτάμι. Ο ιδιοκτήτης – θύμα επισκέφθηκε την Τετάρτη το πρωί το αγρόκτημα του για προγραμματισμένες εργασίες και αντίκρισε την καταστροφή που υπέστη από «κάποιους» που χωρίς ίχνος ντροπής έκοψαν τα εσπεριδοειδή δέντρα του. Σήμερα, ενημέρωσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση για την τεράστια καταστροφή.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία στο naxostimes.gr, το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο αφού έχουν καταγραφεί και άλλα παρόμοια, όπως κόψιμο ελαιόδεντρων, ξερίζωμα ζαρζαβατικών αλλά και δηλητηριασμός ζώων, γεγονότα που δημιουργούν ένα κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας στο χωριό της Νάξου.

καταστροφή δέντρων Κυνίδαρος Νάξου

Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι και κανένας δε μιλάει φοβούμενος ότι το κτήμα ή τα ζώα του θα είναι τα επόμενα που θα καταστραφούν αφού ο τρόπος δράσης των επιτήδειων φανερώνει ότι πρόκειται για άτομα εκδικητικά.

Πλέον το συμβάν βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών που ξετυλίγουν το κουβάρι, ώστε να βρεθούν οι δράστες και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

καταστροφή δέντρων Κυνίδαρος Νάξου

(Visited 2.736 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*