Παρέμβαση Ναξίων των Γραμμάτων και του Πολιτισμού για τον Μανώλη Γλέζο

Newsroom
23/09/2020 1:43
  •  
  •  
  •  

 

Στις 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα γέννησης του Μανώλη Γλέζου (9/9/1922), εκδηλώθηκε πρωτοβουλία Ναξίων διανοούμενων, οι οποίοι με ένα κείμενο, με τίτλο «Παρέμβαση χρέους και μνήμης Ναξίων των Γραμμάτων και του πολιτισμού» απευθύνονται σε όλους αυτούς, καλώντας τους να στηρίξουν την ομόφωνη σχεδόν απόφαση του Σχολικού Συμβουλίου του Γενικού Λυκείου Νάξου να προστεθεί στον τίτλο του σχολείου η προσωνυμία «Μανώλης Γλέζος», ως πράξη υψηλού συμβολισμού, ένδειξη ελάχιστης τιμής και μνήμης στο Μεγάλο τέκνο της Νάξου, τον Εθνικό ήρωα, τον Πνευματικό άνθρωπο, τον Λογοτέχνη, τον Δάσκαλο.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες έχουν υπογράψει το κείμενο.

Επειδή είναι αδύνατη η προσωπική επαφή με πολλούς συμπατριώτες μας που υπηρετούν και τιμούν τα Γράμματα και τον πολιτισμό, όποιος από αυτούς επιθυμεί να προσυπογράψει το κείμενο-παρέμβαση μπορεί να επικοινωνήσει με μέλη της πρωτοβουλίας αυτής στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2020.

1) Λεβογιάννης Νίκος: [email protected]
2) Φραγκίσκος Αντώνης: [email protected]
3) Φραγκουλόπουλος Βασίλης: [email protected]

Να σημειωθεί ότι το τελικό κείμενο της παρέμβασης θα ανακοινωθεί στις 6 Οκτωμβρίου.

(Visited 750 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.