Με αγροτικό περιοδεύει στη Νάξο ο Γιώργος Χατζημάρκος

Newsroom
19/09/2020 20:23
 
 
 

 

Ακόμα και σε καρότσα αγροτικού ανέβηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος σήμερα, προκειμένου να περιοδεύσει στη Νάξο…

Ο Γιώργος Χατζημάρκος βρίσκεται από την Παρασκευή στο νησί συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων κ.κ. Χρήστο Ευστρατίου και Γιώργο Λεονταρίτη, τον έπαρχο Νάξο Γιάννη Μαργαρίτη, τον εκτελεστικό γραμματέα Νίκο Παπαναστασίου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, σκοπός της επίσκεψης του περιφερειάρχη η επικείμενη συνεδρίαση της νέας αυτοδιοικητικής εταιρείας «ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου Α.Ε.», η περιοδεία σε έργα που εκτελούνται στο νησί αλλά και οι επαφές με φορείς για άλλα ζητήματα της Νάξου.

Επίσκεψη στο φράγμα Τσικαλαριού

Ο Γιώργος Χατζημάρκος με το Γιάννη Μαργαρίτη επισκέφτηκαν σήμερα το φράγμα του Τσικαλαριού όπου λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων ο δρόμος ήταν δύσβατος και χρειάστηκε να «επιστρατευτεί» αγροτικό όχημα για να μεταβούν. Μάλιστα ο Γιώργος Χατζημάρκος δε δίστασε να ανεβεί και στην καρότσα προκειμένου να μεταβεί στο υπό εξέλιξη έργο.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και συμφωνήθηκε σε συνεργασία με τον έπαρχο και το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να πιεστεί ώστε να χρηματοδοτήσει και το δεύτερο στάδιο του έργου που αφορά τα δίκτυα.

Σύσκεψη στο δημαρχείο

Επίσης στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Χατζημάρκου στη Νάξο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο του νησιού με τη συμμετοχή του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπου συζητήθηκαν θέματα του νησιού, όπως η πρόοδος των εργασιών στο γήπεδο της Τραγαίας αλλά και στο Κλειστό Φιλωτίου.

Όπως ανέφερε ο κ. Λιανός, η μελέτη για την κατασκευή του κλειστού στο Φιλώτι θα έχει ολοκληρωθεί σε δύο περίπου μήνες και η Περιφέρεια θα εντάξει το έργο σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του.

ΦΟΔΣΑ

Να σημειωθεί ότι στο επίκεντρο των συζητήσεων με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων βρέθηκε το θέμα των απορριμμάτων στα νησιά του δήμου, ενόψει της συνεδρίασης του ΦΟΔΣΑ την προσεχή Δευτέρα.

Ο κ. Χατζημάρκος θα αναχωρήσει από τη Νάξο την Κυριακή όπου θα μεταβεί στη Σύρο.

Στην καρότσα του αγροτικού

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook τη φωτογραφία πάνω στην καρότσα του αγροτικού με το σχόλιο:

Δεν είναι όλες οι επισκέψεις εύκολες.
Στη Νάξο, για να δούμε την πρόοδο των εργασιών στο Φράγμα Τσικαλαριού, χρειάστηκε να κάνουμε και λίγο safari ?
Πάμε παντού

Δεν είναι όλες οι επισκέψεις εύκολες. Στη Νάξο, για να δούμε την πρόοδο των εργασιών στο Φράγμα Τσικαλαριό, χρειάστηκε να κάνουμε και λίγο safari ?Πάμε παντού.

Gepostet von Γιώργος Χατζημάρκος am Samstag, 19. September 2020

(Visited 764 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*