Διασωληνωμένο το 7χρονο κορίτσι από το τροχαίο στη Νάξο – Αρνητικό στον κορωνοϊό το δεύτερο τεστ

Τροχαίο
Newsroom
15/09/2020 14:48
 
 
 

 

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» βρίσκεται το 7χρονο κοριτσάκι το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά σε θανατηφόρο τροχαίο στη Νάξο τα ξημερώματα της Κυριακής και διακομίστηκε με ελικόπτερο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, η κατάσταση της υγείας της 7χρονης είναι σοβαρή και δεν έχει δώσει δείγματα βελτίωσης.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αρχικά το κορίτσι βρέθηκε «ασθενώς» θετικό στον κορωνοϊό ενώ επόμενο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

Αρνητικά ήταν τα τεστ και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Αναστάτωση στη Νάξο

Ωστόσο, μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στη Νάξο μετά τη διαρροή της είδησης για το ενδεχόμενο το 7χρονο κορίτσι να είναι θετικό στον κορωνοϊό αφού είναι αθλήτρια -όπως και η αδελφή της- σε αθλητικό Σωματείο του νησιού.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχώρησε σε προσωρινό προληπτικό κλείσιμο και στην απολύμανση του Κλειστού ΔΑΚ Νάξου.

Η ανησυχία είναι έκδηλη στο νησί τόσο για την κατάσταση της υγείας της 7χρονης όσο και για το πιθανό ενδεχόμενο διάδοσης της covid-19 στους κόλπους του αθλητισμού αλλά και σε σχολεία του νησιού.

Όπως αναφέρουν γονείς στο naxostimes.gr, με δική τους πρωτοβουλία κρατούν σε καραντίνα τα παιδιά τους τα οποία δεν αφήνουν να πάνε στο σχολείο αυτές τις ημέρες.

Από την άλλη πλευρά, όπως ανέφερε μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου, ο ΕΟΔΥ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, δεν έχουν δοθεί κάποιες οδηγίες και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση για το συμβάν.

Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί είναι ότι για ακόμα μια φορά οι πολίτες είναι στο σκοτάδι, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και δεν γνωρίζουν τι από όλα όσα ακούνε είναι αλήθεια και τι όχι.

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση – ανακοίνωση από κανένα φορέα, οι πολίτες βρίσκονται σε πανικό και δεν γνωρίζουν πως να συμπεριφερθούν.

Η κατάσταση της υγείας στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας

Σε καλύτερη κατάσταση είναι η υγεία των υπολοίπων μελών της οικογένειας που νοσηλεύονται σε διαφορετικές κλινικές σε νοσοκομείο του Πειραιά. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, ο 43χρονος νοσηλεύεται στη θωρακοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου με πολλαπλά κατάγματα, το 16χρονο αγόρι στην Α Χειρουργική και είναι καλά στην υγεία του και το 15χρονο κορίτσι στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου με κάταγμα στη λεκάνη και εν αναμονή χειρουργικής επέμβασης.

(Visited 4.942 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*