Τραγωδία στη Νάξο: Θανατηφόρο τροχαίο με αυτοκίνητο που επέβαινε μια ολόκληρη οικογένεια – Νεκρή η μητέρα (video+φώτος)

Newsroom
13/09/2020 03:07
 
 
 

 

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια γυναίκα και τραυματισμό 4 ατόμων μεταξύ των οποίων τρια ανήλικα παιδιά συνέβη στη 01:15 τα ξημερώματα στο δρόμο προς το χωριό Γλινάδο, έξω από τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Τροχαίο

Τροχαίο

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που κινούνταν στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο προς τα χωριά επέβαινε μια ολόκληρη οικογένεια, άντρας, γυναίκα και 3 ανήλικα παιδιά, όταν 42χρονος οδηγός-πατέρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε πετρόχτιστο τοιχίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 41χρονης μητέρας και τον τραυματισμό όλων των υπολοίπων επιβαινόντων.

Τροχαίο

Τροχαίο

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα ο 43χρονος οδηγός-πατέρας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Τα παιδιά είναι 2 κορίτσια ηλικίας 15 και 7 ετών και ένα αγόρι ηλικίας 16 ετών.
Το αγόρι κάθονταν στην μπροστινή θέση με τον οδηγό-πατέρα (φορούσαν και οι δύο ζώνη) και στο πίσω κάθισμα επέβαιναν η μητέρα με τα δυο κοριτσάκια (που δε φορούσαν ζώνη).

Τροχαίο

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και οι τραυματίες εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό. Άμεσα ζητήθηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής ώστε να απεγκλωβιστούν από μέσα οι τραυματίες επιβαίνοντες.

Τροχαίο

2 Πυροσβεστικά αυτοκίνητα και 5 άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου έσπευσαν στο σημείο που με ειδικά μηχανήματα έκοψαν τις πόρτες και έγινε ο απεγκλωβισμός ώστε οι τραυματίες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήδη βρίσκονταν στο σημείο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο Νάξου. Η μητέρα της οικογένειας είχε χάσει τις αισθήσεις της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μιας και ο τραυματισμός της ήταν σοβαρός.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για οικογένεια Αλβανών που ζει μόνιμα στη Νάξο.

Τέλος να σημειωθεί ότι λόγω του θανατηφόρου τροχαίου ο κεντρικός επαρχιακός δρόμος Χώρας Νάξου – Χαλκείου, παρέμεινε κλειστός για όση ώρα διήρκησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς των τραυματιών στο νοσοκομείο Νάξου.

Τροχαίο

Τροχαίο

Τροχαίο

Τροχαίο

Τροχαίο

Τροχαίο

 

 

(Visited 26.423 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*