Η Νάξος στο myKEPlive

Newsroom
10/09/2020 11:31
  •  
  •  
  •  

Στην υπηρεσία εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), στο πρόγραμμα myKEPlive, εντάσσονται οκτώ ακόμη δήμοι της χώρας μεταξύ των οποίων και ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα επιπλέον δέκα δήμοι, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι η ένταξη όλων των δήμων της χώρας έως το τέλος του έτους.

Εξυπηρέτηση με προγραμματισμένη βιντεοκλήση

Στο εξής, τα ΚΕΠ των Δήμων Σερρών, Ανατολικής Μάνης, Νάξου, Πολυγύρου Χαλκιδικής, Ρεθύμνου, Μαλεβιζίου, Κορίνθου και Ωραιοκάστρου δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται με προγραμματισμένη βιντεοκλήση από εκπαιδευμένο υπάλληλο των ΚΕΠ, υποβάλλοντας τις αιτήσεις ενδιαφέροντός τους από το σπίτι τους, χωρίς να έχουν την υποχρέωση φυσικής παρουσίας στα ΚΕΠ, και να παραλαμβάνουν το τελικό προϊόν ηλεκτρονικά ή με συστημένη επιστολή.

Η πλατφόρμα myKEPlive, η οποία χρησιμοποιείται συνολικά από 45 Δήμους, διευκολύνει σημαντικά τους πολίτες που για οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύονται να μεταβούν φυσικά στα ΚΕΠ, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας αισθητά τη γραφειοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω της πλατφόρμας myKEPlive παρέχονται διαδικασίες υψηλής ζήτησης μέσω των τεσσάρων θεματικών υπηρεσιών:

1) Πληροφόρηση- Αίτηση
2) Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις
3) Εξυπηρέτηση Πολιτών με Αναπηρία
4) Εξυπηρέτηση από το Δήμο σας.

(Visited 203 times, 1 visits today)