3ωρο λουκέτο έβαλαν τα περισσότερα καταστήματα στη Νάξο την Πέμπτη – Δηλώσεις Στρατούρη

papavasiliou
admin
12/11/2015 19:35
 
 
 

 

Αρκετοί ήταν οι επαγγελματίες που έβαλαν λουκέτο στα καταστήματα τους στη Νάξο, από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία.

Ωστόσο οι εμποροεπαγγελματίες δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου τους για συγκέντρωση αφού πολλοί λίγοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου. Ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Βαγγέλης Στρατούρης σε δηλώσεις του στο naxostimes.gr εξέφρασε την ικανοποίηση του σχετικά με το κλείσιμο των καταστημάτων, που όπως είπε “έκλεισαν περισσότερα από τα μισά“, ωστόσο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι οι καταστηματάρχες δεν συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος έχει ιστορική ευθύνη απέναντι στους εμπόρους, προκειμένου να υπερασπιστεί τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Νάξου” υπογράμμισε ο κ. Στρατούρης ο οποίος προτίθεται να ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς και την κυβέρνηση να βρουν άμεσα λύση στα δίκαια αιτήματα των νησιωτών εμπόρων, σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ, το ασφαλιστικό και τα κόκκινα δάνεια.

Είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες εάν δεν βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα μας. Θα παροτρύνουμε τον κόσμο να παλέψουμε όλοι μαζί… να δώσουμε το επόμενο ραντεβού μας στους δρόμους προκειμένου να υπερασπιστούμε την επιβίωση, την οικογένεια και την αξιοπρέπεια μας… Δεν αντέχουμε και δεν έχουμε πλέον να πληρώνουμε! Δεν μας ακούν, δεν θέλουν να ακούσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως νησιώτες έμποροι, αλλά και για την αγωνιώδη προσπάθεια μας να κρατήσουμε ανοιχτά τα μαγαζιά μας“. 


Ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά τα νησιά θα δικαιωθούν μετά την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα επιστρέψουμε ξανά στους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, ενώ κλείνοντας τις δηλώσεις του στο naxostimes.gr σημείωσε χαρακτηριστικά: “Θα πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε όλα τα προηγούμενα!“.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*