Δύο τροχαία σήμερα στον δρόμο «καρμανιόλα» Χώρας-Γαλανάδου – Διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο ένας οδηγός

Newsroom
01/08/2020 22:15
 
 
 

 

Με δύο τροχαία ατυχήματα έκανε «ποδαρικό» ο Αύγουστος στη Νάξο, τα οποία συνέβησαν σήμερα στον δρόμο «καρμανιόλα» του νησιού, αυτόν της Χώρας – Γαλανάδου.

Στις 8:30 το πρωί στην περιοχή «Πλάτανος», μηχανή με κατεύθυνση από τα χωριά προς τη Χώρα συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έκανε όπισθεν βγαίνοντας από ιδιωτικό χώρο. Από την σύγκρουση, προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάξου.

Σαράντα λεπτά αργότερα (09:10), στον ίδιο δρόμο συνέβη και δεύτερο τροχαίο, πιο σοβαρό αυτή τη φορά. Μηχανή με κατεύθυνση πάλι από τα χωριά προς τη Χώρα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση (από τη Χώρα προς τα χωριά) και πήγε να στρίψει σε ιδιωτικό χώρο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Νάξου Βασίλη Ραπτάκη στο naxostimes.gr, ο οδηγός της μηχανής διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος (σε κεφάλι, μεσοθώρακα και πόδι) στο Γ.Ν. Νάξου, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με Super Puma στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει γίνει πάμπολλες φορές «σκηνικό» τροχαίων ατυχημάτων και μάλιστα στο παρελθόν έχασε εκεί τη ζωή του κι ένας συνάνθρωπος μας. Η στενότητα του οδοστρώματος, σε συνδυασμό με τους καλαμιώνες που βρίσκονται δεξιά και αριστερά τον καθιστούν εξαιρετικά επικίνδυνο και οι αρμόδιοι θα πρέπει να δράσουν άμεσα προκειμένου να μην θρηνήσουμε κι άλλα αθώα θύματα.

(Visited 10.464 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*