Τοπικά προϊόντα Νάξου απόλαυσε ο Αλέξης Τσίπρας στο CAVO D’ORO στο Φιλώτι

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO
Newsroom
14/07/2020 18:42
 
 
 

 

Το εστιατόριο – πιτσαρία CAVO D’ORO στο Φιλώτι Νάξου επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να φάει και να χαλαρώσει μετά το πολύωρο πρωινό πρόγραμμα του, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Νάξο.

Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με φίλους από τη Νάξο και άλλα νησιά κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και απόλαυσαν πλούσια εδέσματα του μαγαζιού και εκλεκτό ντόπιο κρασί.

Το μενού περιελάμβανε μόνο τοπικά προϊόντα όπως τυριά και κρέατα της ορεινής Νάξου, πατάτες, λαχανικά από τα περιβόλια του Φιλωτιού τοπικές σπεσιαλιτέ και φρεσκοψημένο ψωμί στον ξυλόφουρνο του μαγαζιού.

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO

 

Σε ευχάριστο κλίμα ο Αλέξης Τσίπρας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με πολίτες, με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του CAVO D’ORO αλλά και με φίλους του, στελέχη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νάξο και άλλα νησιά των Κυκλάδων που βρέθηκαν κοντά του κατά την επίσκεψη στη Νάξο.

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO

Στο τραπέζι, δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο π. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, ο π. βουλευτής Νίκος Μανιός, ο συντονιστής και ο αναπληρωματικός συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νάξου κ.κ. Βασίλης Θεωνάς και Αντώνης Σέργης, τα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Παρή Μανιού και Κατερίνα Κουτσογιαννάκη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης (ΚΕΑ) ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπαμπούνης.

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO

Επίσης στο ίδιο τραπέζι μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο πολιτευτής Αντώνης Γάκης, η Ανδριώτισσα μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Σαπουνά, ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Μιχάλης Φραγκίσκος, τα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Ανθή Περιστεράκη και Λευτέρης Βερύκοκκος, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κατερίνα Μουστάκη καθώς και μέλη της ΟΜ Πάρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO

Αλέξης Τσίπρας CAVO D'ORO

(Visited 1.195 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*