Νάξος: Ευχαριστίες Γυμνασίου Βίβλου προς τον διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς

admin
20/10/2015 13:57
 
 
 

Σημαντικές ανάγκες του Γυμνασίου Βίβλου κάλυψε η χορήγηση εξοπλισμού από το παλιό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Νάξο.

Ντουλάπες, γραφεία, μεταλλικά ράφια κ.α. βρήκαν μια (χρήσιμη) θέση ξανά στο σχολείο, με τον διευθυντή του σχολείου Ματθαίο Χατζηπέτρου να ευχαριστεί δημόσια τον διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς στη Νάξο Γιώργο Παπακοσμά για την άμεση ανταπόκριση και την ευαισθησία που επέδειξε, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά εποχή.

Αναλυτικά, η επιστολή του διευθυντή του Γυμνασίου Βίβλου έχει ως εξής:

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας, να χορηγήσετε υλικό από το παλιό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς (ντουλάπες, γραφεία, μεταλλικά ράφια, κ.ά.) για να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες του Σχολείου μας.

Η ευαισθησία την οποία επιδείξατε, αποδεικνύει περίτρανα ότι επιτελείτε ταυτόχρονα και κοινωνικό έργο, προς όφελος των μαθητών και της σχολικής κοινότητας.

Άνθρωποι όπως εσείς με προσφορά στον ευαίσθητο χώρο της παιδείας, σε μια εποχή μάλιστα με ιδιαίτερη οικονομική δυσπραγία, αποτελούν κόσμημα, όχι μόνο για τον τραπεζικό κόσμο, αλλά για ολόκληρη την κοινωνία της Νάξου.

                                                                                        

Με εκτίμηση,

Ο διευθυντής του Γυμνασίου Βίβλου

Ματθαίος Χατζηπέτρος

 

 

(Visited 45 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*