Ιδρύθηκε και Εσπερινό ΕΠΑΛ στο Φιλώτι Νάξου – Ικανοποίηση Δημήτρη Λιανού

Newsroom
18/06/2020 12:24
 
 
 

 

Μετά την ίδρυση του Εσπερινού ΓΕΛ στη Χώρα Νάξου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η ίδρυση και λειτουργία και Εσπερινού ΕΠΑΛ στο Φιλώτι, από το σχολικό έτος 2020-2021.

Στο Εσπερινό ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν πέντε τομείς: Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Διοίκησης και Οικονομίας, Δομικών έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, Μηχανολογίας και Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας.

Ικανοποίηση δημάρχου Δημήτρη Λιανού

 

Την ικανοποίησή του για την ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού Λυκείου στη Χώρα Νάξου και Εσπερινού ΕΠΑΛ στο Φιλώτι από το νέο σχολικό έτος εξέφρασε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός.

«Η ίδρυση Εσπερινών δομών στη Νάξο ήταν δίκαιο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας που διψάει για μάθηση και γι’ αυτό από την αρχή διεκδικήσαμε την ίδρυση και των δύο δομών!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λιανός, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Υπουργό και την Υφυπουργό Παιδείας, τους Υπηρεσιακούς παράγοντες, καθώς και την Γ.Γ. του Υπουργείου κα Αναστασία Γκίκα, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου αυτού.

(Visited 992 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*