Νάξος: Επιδοτούμενα σεμινάρια εργαζομένων σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με όφελος 160€

admin
12/10/2015 14:12
 
 
 

Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις – μέλη του θα υλοποιήσει και φέτος ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 5 προγράμματα για 125 εργαζόμενους, με το κάθε πρόγραμμα να είναι διάρκειας 32 ωρών (8 ημερών) και να υλοποιείται εντός των μηνών Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Θα υπάρχουν πρωινά, μεσημεριανά και βραδινά τμήματα.

Σήμερα 12 Οκτωβρίου είναι η τελευταία ημέρα υποβολής δηλώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο γραφείο του Συλλόγου (περιφερειακός δρόμος Χώρας – Εγγαρών) στο τηλ. 22850-23011 και 6972018534.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η επιχείρηση να έχει εξοφλήσει τη συνδρομή της στο σωματείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται οι ίδιοι στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1ον φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας (να είναι ευκρινής ο αριθμός  ταυτότητας και ημερομηνία γέννησης) ή διαβατηρίου (για αλλοδαπούς).

2ον φωτοαντίγραφο βεβαίωσης ΑΦΜ ή φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας (να είναι ευκρινής ο αριθμός ΑΦΜ).

3ον φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης ( στο οποίο το όνομά τους να είναι πρώτο από τους δικαιούχους).

4ον Αδεια παραμονής και εργασίας (για αλλοδαπούς).

5ον Κάρτα κοινωνικής ασφάλισης ή βιβλιάριο ΙΚΑ για επιβεβαίωση ΑΜΚΑ & ΑΜΑ (αριθμός μητρώου ασφαλισμένου).

(Visited 21 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*