VIDEO-ΑΝΤ1 από τη Νάξο: Στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος «ποντάρουν» οι επιχειρηματίες τουρισμού

Newsroom
05/06/2020 01:38
 
 
 

 

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται τα ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στη Νάξο με θέμα κυρίως την τουριστική κίνηση του νησιού.

Την Πέμπτη έγιναν και πάλι τρεις live συνδέσεις στο κεντρικό και μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και στη δημοφιλή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο ρεπόρτερ του σταθμού Θάνος Κλωνόπουλος και στις τρεις συνδέσεις μετέφερε την αγωνία των επιχειρηματιών του τουρισμού στο νησί και στις προσπάθειες που γίνονται για την προσέλκυση κόσμου.

Όπως ανέφερε, οι ξενοδόχοι της Νάξου που ποντάρουν κυρίως στον εσωτερικό τουρισμό, έχουν προχωρήσει σε μειώσεις τιμών μέχρι και 40%. Υπογράμμισε επίσης ότι ενώ οι κρατήσεις δεν είναι ενθαρρυντικές, οι επιχειρηματίες αναμένοντας να ξεκαθαρίσει το θέμα των πτήσεων, ελπίζουν σε ένα «καλό τριήμερο» του Αγίου Πνεύματος.

Ωστόσο, ο Νίκος Χατζηνικολάου, αφού έπλεξε το εγκώμιο της Νάξου, κάλεσε τους Έλληνες τουρίστες να πάνε για διακοπές τον Ιούνιο, μήνα κατά τον οποίο τα νησιά είναι πανέμορφα και επιπλέον θα είναι σίγουρα “καθαρά” από κορωνοϊό.

Η Νάξος στο «Καλημέρα Ελλάδα»

Στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Σημειώνεται ότι ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στη Νάξο μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

(Visited 521 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*