Ο ΑΝΤ1 live από Νάξο και Κουφονήσι: Οι αγωνίες των νησιωτών για τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό

Newsroom
03/06/2020 02:25
 
 
 

 

Με δυο live συνδέσεις στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, προβλήθηκαν Νάξος και Κουφονήσια στο πλαίσιο οδοιπορικού που πραγματοποιεί το κανάλι -μετά από πρόσκληση της ΕΑΣ- σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες.

Στις δυο συνδέσεις αναπτύχθηκαν τα προβλήματα τόσο του πρωτογενή τομέα όσο και του τουρισμού και μεταφέρθηκαν οι αγωνίες των κατοίκων που προκύπτουν μέσα από την πρωτόγνωρη κατάσταση που προκάλεσε η πανδημία.

Το πρωί, ο ΑΝΤ1 είπε… «Καλημέρα Ελλάδα!» με live σύνδεση από τη Νάξο και τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης, ο οποίος επισήμανε τη μεγάλη ανάγκη να ενταχθούν οι αγροκτηνοτρόφοι σε κάποιον από τους ΚΑΔ των ενισχύσεων για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα προβλήματα που τους δημιούργησε ο κορωνοϊός. Επίσης, ο κ. Καπούνης ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο «βάπτισμα» πατάτας από το εξωτερικό ως ελληνικές

Δείτε το απόσπασμα:

Λίγες ώρες αργότερα και στη διάρκεια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 πραγματοποιήθηκε live σύνδεση με το Κουφονήσι όπου οι κάτοικοι και οι απασχολούμενοι με τον τουρισμό εξέφρασαν τις αγωνίες τους σχετικά με τις τεράστιες αλλαγές που έχει επιφέρει η πανδημία στον τουρισμό. Κατά τη διάρκεια του δελτίου συνέντευξη στον Θάνο Κλωνόπουλο έδωσε ο Νικήτας Σκοπελίτης, Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αθήναις Κουφονησιωτών.

Δείτε το απόσπασμα:

(Visited 357 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*