VIDEO-ANT1: Μόνο 2 από τα 20 ξενοδοχεία που μπορούσαν, άνοιξαν στη Νάξο

Newsroom
02/06/2020 01:33
 
 
 

 

Μπορεί τη Δευτέρα 1η Ιουνίου να έγινε η επανεκκίνηση της σεζόν για τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, όμως στη Νάξο από τα 20 που είχαν τη δυνατότητα να ανοίξουν, άνοιξαν μόνο τα δύο!

Οι ξενοδόχοι του νησιού μπορεί να προσπαθούν να κρατήσουν την αισιοδοξία τους δηλώνοντας «έτοιμοι» όμως τα μηνύματα που λαμβάνουν δεν είναι ενθαρρυντικά.

Για το θέμα ρεπορτάζ παρουσίασε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου, το οποίο σε live σύνδεση με το νησί μετέφερε το κλίμα που επικρατεί ενόψει της πρωτόγνωρης φετινής τουριστικής σεζόν.

Για το θέμα στην κάμερα μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, Βαγγέλης Κατσαράς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Β. Κατσαράς: «Πράγματι, μόλις δύο ξενοδοχεία άνοιξαν στη Νάξο. Δυστυχώς, η κίνηση δεν πάει καθόλου καλά αυτήν την περίοδο και, ενώ προσπαθούμε να είμαστε θετικοί όσο μπορούμε, τα μηνύματα δεν είναι και τόσο καλά. Αυτή τη στιγμή όλοι ακολουθούμε τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και από αύριο περιμένουμε οδηγίες και από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον κόσμο. Έχουμε πολλές ακυρώσεις, κρατήσεις δεν υπάρχουν. Οι πύλες εισόδου που έχει η Νάξος ήταν η Μύκονος και η Σαντορίνη, που θα είναι κλειστές ως και την 1η Ιουλίου, οπότε καταλαβαίνετε ότι, ουσιαστικά, ο μήνας Ιούνιος εδώ δεν θα έχει και την ανάλογη κίνηση».

Δείτε το απόσπασμα:

Να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 πραγματοποιεί ρεπορτάζ για τη Νάξο μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών για την προβολή του νησιού.

(Visited 2.119 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*