Να συνδεθεί και η Νάξος με Σάμο-Ικαρία ζητούν από τη Hellenic οι έμποροι του νησιού

admin
01/10/2015 11:06
  •  
  •  
  •  

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου, απέστειλε επιστολή – αίτημα προς την HELLENIC SEAWAYS, με την οποία ζητά στα δρομολόγια του Νήσος Μύκονος που προορισμό έχει τα νησιά Σύρο, Σάμο και Ικαρία  να συμπεριληφθεί και η Νάξος.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Αξιότιμε κ. Αγαπητέ,
Ένα από τα θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, που αφορούν τους επαγγελματίες της Νάξου, είναι στα δρομολόγια του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» που έχει ως προορισμό τα νησιά Σύρο, Ικαρία, και Σάμο να συμπεριλαμβάνεται και η Νάξος.
Η εξυπηρέτηση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιακών αναγκών του νησιού μας, και η σύνδεσής του με το Βόρειο Αιγαίο, μία φορά τουλάχιστον την εβδομάδα, με την προσέγγιση του πλοίου στο κομβικό Λιμάνι της Νάξου κρίνεται να είναι πολύ σημαντική και αναγκαία για τους κατοίκους, επισκέπτες και επαγγελματίες του νησιού, καθώς η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των νησιών μας είναι η γέφυρα που μας συνδέει με την χερσαία Ελλάδα και ως εκ τούτου και γέφυρα ζωής γιατί η ανάπτυξη και η επιβίωση των κατοίκων κυριολεκτικά εξαρτάται από τις καθημερινές προσεγγίσεις των πλοίων της γραμμής. Αυτό το μοναδικό δρομολόγιο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες για μετακίνηση επιβατικού κοινού και εμπορευμάτων προς τα 4 αυτά νησιά και την βόρεια Ελλάδα ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση του εμπορικού κόσμου και στην ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας που εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν πλήττεται. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση ελπίζοντας και ευελπιστώντας στην υλοποίηση της πρότασης μας.

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.