Μαυρομάτης: Απορρίπτει το αίτημα της μειοψηφίας για τη συζήτηση χωροθέτησης νέου λιμανιού …αφού το θέμα έχει ήδη συζητηθεί

Newsroom
29/05/2020 16:13
 
 
 

 

Απάντηση στη μειοψηφία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχετικά με το αίτημα σύγκλισης του δημοτικού συμβουλίου για «Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας χωροθέτησης και κατασκευής νέου επιβατικού λιμένα Νάξου και έναρξης της απαιτούμενης διαδικασίας για την ανάθεση της σχετικής μελέτης», δίνει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης.

Ο κ. Μαυρομάτης, «ενημερώνει» όλους τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας ότι το δημοτικό συμβούλιο …έχει ήδη αποφασίσει γι αυτό το θέμα δια μέσου του τεχνικού προγράμματος, το οποίο η μειοψηφία καταψήφισε και ως εκ τούτου, δεν κάνει δεκτό το αίτημα.


Διαβάστε επίσης: Η αντιπολίτευση έβγαλε απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο


Όπως φαίνεται οι σκληρές κόντρες δημοτικής αρχής-μειοψηφίας με φόντο το «λιμάνι» θα έχουν και συνέχεια…

Η πλήρης απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φώτη Μαυρομάτη:

Η υπ’ αριθμ. πρωτ. 7846/25-05-2020 αίτησή σας για σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου. Επί της ανωτέρω με αριθμ. πρωτοκ. 7846/25-05-2020 αιτήσεώς σας για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την «Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας χωροθέτησης και κατασκευής νέου επιβατικού λιμένα Νάξου και έναρξης της απαιτούμενης διαδικασίας για την ανάθεση της σχετικής μελέτης», σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έχει ήδη λάβει απόφαση για το θέμα αυτό, στην συνεδρίασή του, της 13-12-2019, στο θέμα με τίτλο «Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, έτους 2020», όπου στον αριθμό 112 του ψηφισθέντος τεχνικού προγράμματος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων του έτους 2020, έχει συμπεριληφθεί το έργο «ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΝΑΞΟΥ».

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το σώμα της ανωτέρω απόφασης, όλοι εσείς οι αιτούντες, πλην του κου Νικόλαου Νομικού και του κου Ιωάννη Βασ. Μαράκη που απουσίαζε από την συνεδρίαση, καταψηφίσατε στο σύνολό του το ανωτέρω θέμα.

Κατόπιν των ανωτέρω και κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 67 παρ. 2 του Ν. 3852/2020 ως έχει τροποποιηθεί με το άρθρο 10 παρ. 2 του Ν. 4674/2020 και ισχύει, το αίτημά σας δεν γίνεται δεκτό.

Η παραπάνω απάντηση έχει αποδέκτες τους εξής δημοτικούς συμβούλους:
Λεονάρδο Χατζηανδρέου, Εμμανουήλ Κορακίτη, Γεώργιο Μανδηλαρά, Αντώνιο Πιτταρά, Ιωάννη Μαράκη του Νικολάου, Νικόλαο Κάρλοβιτς, Αθανάσιο Μπερτσιά, Βασίλειο Βρούτση, Εμμανουήλ Βάβουλα, Ιωάννη Μαράκη του Βασιλείου, Αντώνιο Βασαλάκη, Αικατερίνη Φουτάκογλου, Νικόλαο Νομικό και Ιωάννη Κορρέ.

(Visited 503 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*