«Γέμισε» με Νάξο το MEGA CHANNEL – Συνεχόμενα ρεπορτάζ από το νησί

Newsroom
22/05/2020 04:56
 
 
 

 

Live συνδέσεις και ρεπορτάζ από τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες και την Πέμπτη μέσα από το οδοιπορικό του MEGA στα νησιά.

Το MEGA βρέθηκε στα νησιά μετά από πρόσκληση της ΕΑΣ Νάξου στο πλαίσιο της οργανωμένης διαφήμισης που έχει προγραμματίσει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών για τα νησιά του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Στα ρεπορτάζ δεν καταγράφηκαν μόνο οι αγωνίες των κατοίκων της Νάξου για την επόμενη μέρα στον τουρισμό και οι ομορφιές του νησιού που προβλήθηκαν ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν, αλλά και η φημισμένη γραβιέρα και η πατάτα της «Ένωσης».

Νωρίς το πρωί, η εκπομπή «Mega Magazino» συνδέθηκε live με ένα πατατοχώραφο της Νάξου και στην κάμερα μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης και ο Διευθυντής Παραγωγής της Ε.Α.Σ. Νάξου, Μιχάλης Βερνίκος.

Και οι δύο τόνισαν, τη σημασία του πρωτογενή τομέα για την οικονομία του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων, ενώ ιδιαίτερες αναφορές έκαναν στη γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και στην Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Δείτε το απόσπασμα:

Στο μεσημβρινό δελτίο του σταθμού, έγινε live σύνδεση με τη Νάξο και ρεπορτάζ σχετικά με την «επόμενη μέρα» από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για τον τουρισμό και τα καταστήματα εστίασης.

Δείτε το απόσπασμα:

Τέλος, η Νάξος δεν έλειψε ούτε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού που φιλοξένησε ζωντανό ρεπορτάζ από το νησί.

Αναφέρθηκε, στους επιχειρηματίες της Νάξου που εντείνουν τις προετοιμασίες τους για την καλοκαιρινή σεζόν. Όπως δήλωσαν το τοπίο είναι «θολό» για τον τουρισμό παρά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης και αυτό που κυριαρχεί είναι η ανησυχία.

Ωστόσο, όπως δήλωσαν, το στοίχημα για εκείνους είναι να κερδηθεί το χαμένο έδαφος και να μπορέσουν παρά τις αντίξοες συνθήκες να ανταπεξέλθουν σε όλες τις δυσκολίες.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Channel:

Δείτε το απόσπασμα με τη live σύνδεση από τη Νάξο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel:

(Visited 523 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*