Σαββατοκύριακο …γεμάτο Νάξο στα ελληνικά κανάλια

Σαββατοκύριακο
Άκης Αξαόπουλος
18/05/2020 00:15
 
 
 

 

Δεν έλειψε από την ελληνική τηλεόραση η Νάξος ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο αφού η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών φρόντισε ώστε να γίνει αισθητή η παρουσία του νησιού και των τοπικών προϊόντων του σε όλη την επικράτεια.

Το Σάββατο, στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» της ΕΡΤ προβλήθηκε ρεπορτάζ του Μάριου Κωνσταντινίδη για την καθημερινότητα, τις ετοιμασίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, ειδική αναφορά, έγινε στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και τα φημισμένα προϊόντα της χωρίς να λείψουν οι δελεαστικές εικόνες από τα νησιά.

Δείτε το απόσπασμα:

Την ίδια μέρα, η Ε.Α.Σ. Νάξου και το νησί βγήκαν… live στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1.

Ζωντανά μίλησαν ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης και ο Ναξιώτης επαγγελματίας της εστίασης Μάκης Μικές.

Ο Δημήτρης Καπούνης στάθηκε στον πρωτογενή τομέα και στα εξαιρετικά προϊόντα της «Ένωσης» και του νησιού, ενώ ο κ. Μικές τόνισε τους προβληματισμούς του χώρου της εστίασης εν όψει καλοκαιριού.

Δημήτρης Καπούνης και Μάκης Μικές συνομίλησαν on air με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, θέτοντάς του ερωτήματα για τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Δείτε το απόσπασμα:

Τέλος, την Κυριακή, η εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ… σάλπαρε για Νάξο και βγήκε live από την παραλία του Αγίου Γεωργίου!

Εκεί, με φόντο την περίφημη γραβιέρα της Ε.Α.Σ., έμαθε όλες τις πληροφορίες για το τι θα συναντήσει φέτος ο επισκέπτης της Νάξου στη μαζική εστίαση από τον επαγγελματία του χώρου, Μιχάλη Ρούσσο. Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης καυτηρίασε το γεγονός ότι πατάτες Αιγύπτου «βαπτίζονται» ελληνικές.

Δείτε το απόσπασμα:

 

(Visited 824 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*