Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό του Alpha σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες –

Newsroom
02/05/2020 02:13
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό της τηλεόρασης του Alpha και του δημοσιογράφου Γιώργου Γρηγοριάδη στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.

Το κανάλι βρέθηκε στα νησιά μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αποστολής του Alpha με τίτλο «Alpha Ελλάδα», η οποία ταξιδεύει στην ελληνική περιφέρεια με στόχο να καταγράψει τις αγωνίες των Ελλήνων μέσα στην καραντίνα αλλά και τις προσδοκίες τους για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την χαλάρωση των μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με επιτυχία το οδοιπορικό στα νησιά του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ο δημοσιογράφος του Alpha ολοκλήρωσε με επιτυχία το οδοιπορικό στα νησιά του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και αναχώρησε σήμερα Παρασκευή για τον επόμενο προορισμό.

Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες «έπαιξαν» τις τελευταίες μέρες στον Alpha για περισσότερες από δύο ώρες, μεταφέροντας τις ομορφιές τους σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σε ανακοίνωση της η ΕΑΣ Νάξου επισημαίνει ότι «πέτυχε τον δικό της στόχο, που ήταν η προβολή της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για την οικονομία και την κοινωνία μας, που η στήριξη της οικονομίας της χώρας και του νησιού μας (και ειδικότερα της πρωτογενούς παραγωγής και του τουρισμού) είναι απαραίτητη».

Την Παρασκευή, τελευταία ημέρα του οδοιπορικού, ο Γιώργος Γρηγοριάδης  βγήκε live στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής στον Alpha» και τόνισε, ότι οι κάτοικοι της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων τήρησαν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και πλέον ετοιμάζονται για το καλοκαίρι, περιμένοντας να δουν πώς θα διαμορφωθεί η νέα μας καθημερινότητα με την άρση των μέτρων από Δευτέρα.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε, στην Ηρακλειά, για τον μήνα Ιούλιο οι κρατήσεις φθάνουν ήδη στο 50%. Το live του Γ. Γρηγοριάδη συνόδευαν πανέμορφες εικόνες από την μαγευτική Ηρακλειά.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Επίσης, η πανέμορφη, γραφική Ηρακλειά των 80 κατοίκων και των… μηδέν κρουσμάτων κορονοϊού «έπαιξε» και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Στο μικρό και ήρεμο νησί των Μικρών Κυκλάδων, το οποίο είναι παραδοσιακά οικογενειακός προορισμός διακοπών, ετοιμάζονται για το καλοκαίρι και μάλιστα η πληρότητα των δωματίων για τον Ιούλιο, σύμφωνα με τις κρατήσεις, φτάνει το 50%, ενώ οι κάτοικοι περιμένουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

Στο ρεπορτάζ του Γιώργου Γρηγοριάδη, εκτός από πλάνα των υπέροχων τοπίων του νησιού, έπαιξαν και στιγμές από τη ζωή και την καθημερινότητα των κατοίκων του.

Δείτε το απόσπασμα:

 

(Visited 435 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*