VIDEO: Τα χόρτα έπνιξαν το νεκροταφείο στη Χώρα Νάξου

νεκροταφείο
Newsroom
16/04/2020 19:31
 
 
 

 

Τα χόρτα έχουν πνίξει στην κυριολεξία το νεκροταφείο που βρίσκεται στην πλατεία Πρωτοδικείου στη Χώρα της Νάξου.

Το κοιμητήριο, είναι εντελώς εγκαταλελειμμένο κάτι που προκαλεί οργή και αγανάκτηση για την παντελή αδιαφορία των υπεύθυνων.

Η εικόνα είναι αποκρουστική αφού όπως φαίνεται όχι μόνο μήνες, αλλά ίσως και πάνω από χρόνο αν όχι χρόνια… έχει να καθαριστεί το νεκροταφείο, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας Νάξου.

Μπορεί πλέον να μην ενταφιάζονται εκεί νεκροί, αφού όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και χρόνια θα καταργηθεί, όμως πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν εκεί τα αγαπημένα τους πρόσωπα κάτι που ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα έπρεπε να σέβεται και να τηρεί την καθαριότητα και την περιποίηση που αρμόζει σε τέτοιους χώρους.

Part 2…. ?

Gepostet von Evangelia Miké am Donnerstag, 16. April 2020

Ωστόσο ερωτήματα γεννιούνται όχι μόνο για το γεγονός ότι το κοιμητήριο είναι εντελώς αφημένο στην τύχη του με ότι αυτό συνεπάγεται για τους νεκρούς και τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και για το γεγονός ότι ενώ έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είχε ανακοινωθεί η κατάργηση του και η αποκατάσταση του χώρου (στην καρδιά της πόλης), μέχρι σήμερα δεν είδαμε ούτε ακούσαμε να γίνεται καμία κίνηση ούτε προς αυτή την κατεύθυνση.

Κοιμητήριο Χώρας Νάξου.Συνήθως πηγαίνει η μητέρα μου, να ανάψει το καντηλάκι της γιαγιάς μου… Σήμερα, πήγα τυχαία εγώ…Μεγαλοβδομάδα 2020, Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.Ευλόγησον….

Gepostet von Evangelia Miké am Donnerstag, 16. April 2020

 

(Visited 1.430 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*