Σεμινάριο σε θέμα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων στη Νάξο από το Επιμελητήριο

admin
09/09/2015 12:38
  •  
  •  
  •  

Τη διεξαγωγή προγράμματος εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Νάξο, το οποίο απευθύνεται σε εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Οκτωβρίου, στο γραφείο του φορέα στη Νάξο ως εξής:

Τμήμα 1ο

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου: 16:00 – 21:00

Τρίτη 13 Οκτωβρίου: 14:00-19:00

 

Τμήμα 2ο

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου: 09:00-14:00

Τρίτη 13 Οκτωβρίου: 09:00-14:00

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό που παράγει, επεξεργάζεται αποθηκεύει, μεταφέρει, διακινεί ή πουλάει τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία κ.α.

Η αξία συμμετοχής διαμορφώνεται σε 70€ κατ’ άτομο για την εκπαίδευση με επιπλέον 30€ για το παράβολο υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ. Για την έκδοση των πιστοποιητικών από τον Ε.Φ.Ε.Τ. όλοι οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται στη συνέχεια κατόπιν προγραμματισμού από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιάννη Ξενάκη (τηλέφωνο 22850-22767) ή να υποβάλλουν απευθείας την αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=31969.

(Visited 8 times, 1 visits today)