Νάξος: Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη

Newsroom
10/04/2020 17:44
 
 
 

 

Με τηλεδιάσκεψη θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Στη συνεδρίαση μεταξύ άλλων θα ληφθεί απόφαση για υποβολή ή μη ρύθμισης του χρέους του δήμου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, θα εγκριθούν παρατάσεις για την υλοποίηση έργων αλλά και η κατανομή πιστώσεων στις σχολικές επιτροπές.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη:

1. Λήψη απόφασης για την υποβολή αίτησης ρύθμισης ή μη στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν. 4671/2020.
2. Έγκριση παράτασης της προμήθειας: “Γήπεδο ποδοσφαίρου 11*11 Νίκος Βλακός της ΤΚ Χαλκείου Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νίκος Βλακός της ΤΚ Χαλκείου”.
3. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: “Ανακαίνιση Δημοτικών WC Χώρας Νάξου”.
4. Αποδοχές χρηματοδοτήσεων.
5. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Α΄δόση έτους 2020).
6. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 289/2017 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου αναφορικά με την αύξηση του αριθμού των δικαιούμενων επικουρικών ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου για την καταβολή του επιδόματος οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των αναγκών αυτών.
7. Έγκριση διαγραφής και εγγραφής νηπίων στον 1ο και 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
8. Αναμορφώσεις δημοτικού προϋπολογισμού, οικον. έτους 2020, Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

(Visited 212 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*