Νάξος: Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, και πρόεδροι νομικών προσώπων δώρισαν στο νοσοκομείο αναπνευστήρα αξίας 9.300 ευρώ

αναπνευστήρας
Newsroom
10/04/2020 13:08
 
 
 

 

Σε μια αξιέπαινη πράξη προχώρησαν ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι νομικών προσώπων που διέθεσαν τις αντιμισθίες τους προκειμένου να αγοράσουν και να δωρίσουν στο νοσοκομείο έναν αναπνευστήρα αξίας 9.300 ευρώ!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου Καλλίτσα Φραγκίσκου:

“Τη Δευτέρα 6 Απριλίου παραλάβαμε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου έναν φορητό αναπνευστήρα, αξίας 9.300 ευρώ. Ο αναπνευστήρας αποτελεί προσωπική δωρεά των αιρετών του Δήμου, του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων, οι οποίοι, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, διέθεσαν τις αντιμισθίες του για τον σκοπό αυτό.

Η Διοίκηση και το σύνολο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη αυτή υποστήριξή τους, το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτριο Λιανό, τους αντιδημάρχους Νικόλαο Βαθρακοκοίλη, Ιωάννη Γαβαλά, Ευάγγελο Κατσαρά, Δημήτριο Μανιό, Ευάγγελο Παντελιά, Εμμανουήλ Πολυκρέτη, Δημήτριο Πράσινο, Νικόλαο Σιδερή, Ιωάννη Ταγκούλη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φώτιο Μαυρομμάτη, τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δημήτριο Ήμελλο και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαο Σέργη.

Σε αυτήν τη δύσκολη υγειονομική συγκυρία που προκάλεσε η πανδημία, η εξασφάλιση ενός ακόμα αναπνευστήρα είναι πολύτιμη”.

Να σημειωθεί ότι με τη δωρεά του παραπάνω αναπνευστήρα, το νοσοκομείο του νησιού διαθέτει συνολικά δύο αναπνευστήρες.

αναπνευστήρα

(Visited 1.470 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*