Νάξος: Η TΟΥΟΤΑ δώρισε ένα αυτοκίνητο για «Βοήθεια στο Σπίτι»

Newsroom
28/03/2020 14:27
 
 
 

 

Ένα αυτοκίνητο δώρισε η TOYOTA στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για να χρησιμοποιηθεί, τις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουμε,  στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Συγκεκριμένα, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παρέλαβε σήμερα το όχημα, το οποίο τίθεται στη διάθεση του προσωπικού της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης.

Η δωρεάν παραχώρηση του οχήματος αποτελεί μια κοινωνική προσφορά της TΟΥΟΤΑ Ελλάς, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, προκειμένου οι Δήμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους εξαιτίας της διαμορφωθείσας κατάστασης.

Αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, η ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς, σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών, ανταποκρίθηκε άμεσα παρέχοντας 150 οχήματα σε δήμους όλης της χώρας, για την κάλυψη απαιτούμενων αναγκών μετακίνησης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός με ανακοίνωση του ευχαριστεί την εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ για την παραχώρηση του οχήματος. «Πράξεις όπως αυτή αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης και αποτελούν παράδειγμα για όλους».

(Visited 970 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*