Χωρίς παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες

εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Νάξο
Newsroom
24/03/2020 13:36
 
 
 

 

Χωρίς παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων ο φετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες, όπως συμβαίνει άλλωστε σε ολόκληρη την επικράτεια λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. Το μόνο που καλούνται οι πολίτες να κάνουν από τη θέση που σήμερα βρίσκονται λόγω της πανδημίας, είναι ο γενικός σημαιοστολισμός και η φωταγώγηση των κτηρίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπ΄ αρ. ΦΕΚ 55 Α΄ και 872 Β΄ ματαιώνονται οι παρελάσεις, Δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων φέτος θα πραγματοποιηθεί μόνο γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων και των γραφείων των δημοτικών διαμερισμάτων, των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2020, καθώς και φωταγώγηση όλων των αναφερομένων παραπάνω Καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2020.

(Visited 300 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*