my naxos – free press: Διαβάστε ελεύθερα!

admin
17/08/2015 22:56
 
 
 

Με πλήθος από ενδιαφέροντα θέματα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα κυκλοφορεί το free press my naxos στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. 

Στο τεύχος 19 (Αύγουστος- Σεπτέμβριος 2015) διαβάστε μεταξύ άλλων για το αρχαίο λατομείο του Απόλλωνα, όλα όσα θέλετε να γνωρίζεται για τον τρύγο και την οινοποίηση, τι λένε για τη Νάξο της “καρδιάς” τους ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Γιάννης Φραγκίσκος, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και η Ελένη Καρποντίνη, αλλά και τι μας λέει για τις μουσικές του ο Gorge Soera. 

Μάθετε για όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη Νάξο, από το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού και το Φεστιβάλ Νάξου! 

Αποδράστε στην “εξωτική” Νάξο και γνωρίστε τις περιοχές Πολίχνι και Πυργάκι, στρώστε Ναξιώτικο τραπέζι με τις καταπληκτικές συνταγές στου Στέλιου Κορρέ και …”πες μου μια ιστορία να αισθανθώ”! 

Μην παραλείψετε να προτείνετε στους ξένους επισκέπτες μας να διαβάσουν το Αυγουστιάτικο my naxos αφού εκεί θα βρουν στην Αγγλική γλώσσα εκτός από χρήσιμες πληροφορίες για τη Νάξο και άκρως ενδιαφέροντα θέματα για το νησί -έξω από τα συνηθισμένα- όπως την αρχιτεκτονική της Νάξου, “Ένα νησί να εξερευνήσεις”, τους μύθους του Διονύσου, αλλά και για τα “θαυματουργά” βότανα της Νάξου και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες! 

Φυσικά στο free press – my naxos, όπως πάντα, οι καλύτερες προτάσεις για τις αγορές και την έξοδο σας!!! 

Ζητήστε το σε όλα τα πρατήρια εφημερίδων και περιοδικών αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κι αν είστε κάπου … μακριά από τα νησιά μας, διαβάστε το ιντερνετικά!

Ελληνικά και Αγγλικά

(Visited 62 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*