Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου – Ο Στέλιος Λιαδάκης νέος πρόεδρος

Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου - Κυνήδαρος
Newsroom
21/02/2020 16:31
 
 
 

 

Ο Στέλιος Λιαδάκης είναι ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Κυνηδαριωτών Νάξου «Άγιος Γεώργιος» που προέκυψε μετά τις τελευταίες εκλογές στο Σύλλογο και μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το νέο διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Αναλυτικά η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιαδάκης Στυλιανός του Νικολάου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μονδέλου Ειρήνη του Γεωργίου
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τσελέντη Δήμητρα του Χρήστου
ΤΑΜΙΑΣ: Ξενάκη Ειρήνη του Ανδρέα
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τσελέντη Αικατερίνη του Ιακώβου
ΜΕΛΗ: Κλουβάτος Δημήτριος του Γεωργίου , Κλουβάτος Δημήτριος του Κίμωνα , Κλουβάτος Εμμανουήλ του Αποστόλου , Σκουλάξινος Ανδρέας του Δημητρίου

Δυο λόγια για το Σύλλογο

Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου «Ο Άγιος Γεώργιος» είναι πολιτιστικός, μέλος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), έχει έδρα το Γαλάτσι και η ιδιόκτητη αίθουσα και γραφείο του, βρίσκονται στην οδό Δερβενακίων 20.

Πραγματοποιεί και συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβάλλοντας την μουσικοχορευτική παράδοση του Κυνηδάρου και της Νάξου γενικότερα, εκδίδει και παρουσιάζει βιβλία πολιτιστικού περιεχομένου, διατηρεί τράπεζα αίματος σε νοσοκομείο της Αθήνας κ.ά.

Ένας από τους σκοπούς του Συλλόγου είναι η διατήρηση, η διάσωση και η διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού Κυνήδαρος και κατ’ επέκταση της Νάξου.
«Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε σήμερα, με τα οικονομικά, συλλογικά και κοινωνικά προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι ανάγκη να προσπαθήσουμε, να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τον πολιτισμό του τόπου μας» σημειώνει μεταξύ άλλων το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου και προσθέτει:

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζει με κέφι, δύναμη και πίστη το έργο του συλλόγου και καλούμε όλα τα μέλη να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες μας, με ιδέες, προτάσεις και καθετί που σκοπό έχει την διεύρυνση των προσπαθειών του συλλόγου μας».

(Visited 219 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*