VIDEO: Μια γιορτή τιμής για τη Ρούλα Μπράουν (φώτος)

admin
10/08/2015 01:48
 
 
 

 

Σε μια έντονα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα το “Φεστιβάλ Νάξου” τίμησε την Κυριακή το βράδυ στον πύργο Μπαζαίου, τη δημοσιογράφο Ρούλα Μπράουν για την πολυετή προσφορά της στη δημοσιογραφία και τον πολιτισμό.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, παρευρέθηκαν η οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι της τιμώμενης.

 

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε video με στιγμές από τη δημοσιογραφική πορεία της τιμώμενης και αμέσως μετά για τη Ρούλα Μπράουν μίλησαν ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Μανιός, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης, η γιατρός Θέκλα Κίζη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νάξου Γκέλυ Γρατσία-Μελισσουργού, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του “Φεστιβάλ Νάξου Στέλιος Κρασανάκης και ο Μάριος Βαζαίος.  

Όλοι τους μίλησαν για το ήθος, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της στη δημοσιογραφία και την επικοινωνία στις Κυκλάδες, ενώ η κ. Κίζη εκτός των άλλων αναφέρθηκε στη “γυναίκα” Ρούλα Μπράουν.

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Μάριος Βαζαίος, ενώ για την σχέση της τιμώμενης με το Φεστιβάλ Νάξου μίλησε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Στέλιος Κρασανάκης.

Αμέσως μετά τους χαιρετισμούς, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πήρε …συνέντευξη στη Ρούλα, για την πορεία της στη δημοσιογραφία… 

Εκείνη, εμφανώς συγκινημένη δε σταμάτησε να ευχαριστεί τους διοργανωτές αλλά και όσους της τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τους συναδέλφους της δημοσιογράφους από τη Νάξο, που ήταν σχεδόν όλοι εκεί. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στα παιδιά της, Λη και Λέσλι Τζώρτζης, που στάθηκαν στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια και τη στηρίζουν με κάθε τρόπο. 

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης η βράβευση της Ρούλας Μπράουν από το Φεστιβάλ Νάξου και τους κ.κ. Βαζαίο και Κρασανάκη που της απένειμαν το “Κυκλαδίτικο oscar” ένα εδώλιο φιλοτεχνημένο από τον Klaus Pfeiffer.

 

Αμέσως μετά ακολούθησε μουσική και φιλικό κέρασμα, προσφορά των KORRES catering, ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ ΝΑΞΟΥ, ΚΙΤΡΟ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ και STAR OF MESOGEIOS.

Δείτε στο video αποσπάσματα από την εκδήλωση:

{youtube}2SDshmUStz8{/youtube}

Περισσότερες φωτογραφίες:

Η Ρούλα με τη Ντία Κουφοπούλου

 Με το Στέλιος Κρασανάκη και το Μάριο Βαζαίο που διοργάνωσαν την εκδήλωση

 

Με τον Κωσταντίνο Μπογδάνο και τον αντοπεριφερειάρχη Γιάννη Μαργαρίτη 
 
Η Ρούλα με τα δύο από τα τρία εγγόνια της
 
Η Ρούλα Μπράουν στην 25ετή πορεία της στο ραδιόφωνο συνεργάστηκε μεταξύ άλλων και με τον γιατρό Γερμανό Καπίρη
Και ο κ. Γιάννης Δημητροκάλλης ένας από τους παλιούς συνεργάτες της κ. Μπράουν
 
Και ο Σύλλογος Γυναικών Νάξου συμμετείχε στην εκδήλωση τιμής…
 
(Visited 29 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*