VIDEO: Κοπή πίτας του Εμποροεπαγγελματικού …με περιβαλλοντικά μηνύματα

Newsroom
16/02/2020 02:20
 
 
 

 

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Astir of Naxos».

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ενώ στην εκδήλωση παρόντες ήταν αρκετοί εμποροεπαγγελματίες του νησιού και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου.

Μεταξύ άλλων το «παρών» επίσης έδωσαν ο Βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός, ο έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Βασίλης Βρούτσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι νομικών προσώπων, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάξου Καλλίτσα Φραγκίσκου, εκπρόσωποι άλλων φορέων του νησιού, καθώς και οι π. πρόεδροι του Εμποροεπαγγελματικού κ.κ. Βαγγέλης Στρατούρης και Κώστας Παγώνης.

Τα μηνύματα τους απέστειλαν ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και οι βουλευτές Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας.

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συνεργασίες

Ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Νίκος Κουτελιέρης στην ομιλία του ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Νάξου, στις συνεργασίες προς όφελος των εμπόρων αλλά και στην περιβαλλοντική ευαισθησία του του Συλλόγου.

«Η μικρομεσαία επιχείρηση είναι αυτή που βάλλεται και έχει υποστεί τις περισσότερες συνέπειες από την έναρξη της οικονομικής κρίσης. Όλοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για τα προς το ζην και προς την διατήρηση της επιχείρησής τους. Το συλλογικό μας όργανο είναι εδώ για να βοηθήσει και να σταθεί αρωγός προς αυτή την κατεύθυνση, άλλοτε ως ένα ανάχωμα και άλλοτε ως ένα υποστύλωμα για αυτές τις επιχειρήσεις» σημείωσε.

Ο κ. Κουτελιέρης μίλησε για «συνεργασίες» και τόνισε ότι η συνεργασία του Συλλόγου με όλους τους φορείς είναι στα καλύτερα επίπεδα που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Υπογράμμισε επίσης ότι «αυτό θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο».

Περιβαλλοντικές ευαισθησίες και δώρο η 6μηνη χρήση ηλεκτρικού ποδηλάτου

Σε ότι αφορά το μήνυμα για τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες του Συλλόγου ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού το πέρασε μέσα από το δώρο που κέρδισε ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας, που ήταν η χρήση για επτά μήνες ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου.

«Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος πρώτον και δεύτερον, να περάσουμε το μήνυμα για την βελτίωση της αστικής κινητικότητας μέσα στην πόλη μας λόγο του αυξημένου κυκλοφοριακού προβλήματος» είπε.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Μανόλης Βασαλάκης (π. μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου), που κέρδισε τη χρήση του ηλεκτρικού ποδηλάτου για 7 μήνες, αλλά και το δώρο του Μητροπολίτη κ. Καλλίνικου «για πάντα και όχι για λίγους μήνες…» όπως είπε αστειευόμενος ο κ. Καλλίνικος.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά.

(Visited 502 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*