Ευχαριστήριο ΕΑΣ Νάξου για το 5ο Φεστιβάλ Πατάτας

admin
07/08/2015 15:31
 
 
 

Τεράστια επιτυχία, με συμμετοχή πέραν κάθε προσδοκίας, σημείωσε και φέτος το 5ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου, το οποίο οργάνωσαν η ΕΑΣ Νάξου – Α.Ε.Σ. Α.Ε., ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Αγίου Αρσενίου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΕΑΣ Νάξου ευχαρίστησε καταρχήν τους Ναξιώτες, αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, που – για μια ακόμη φορά – τίμησαν το φεστιβάλ με την παρουσία τους, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και γεύτηκαν τα καταπληκτικά πατατομαγειρέματα.

Επίσης, ευχαρίστησε τους 32 δημοσιογράφους από όλα τα μέσα ενημέρωσης (τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς και διαδίκτυο), καθώς και τις τηλεοπτικές εκπομπές «Ταξιδεύοντας» του Mega και «Επιστροφή στο χωριό» του Alpha που πλαισίωσαν την εκδήλωση και πρόβαλαν με κάθε τρόπο την ΕΑΣ Νάξου και το νησί γενικότερα, καθώς επίσης και τα τοπικά ΜΜΕ (ραδιόφωνα, τηλεόραση και διαδίκτυο) για την πολύτιμη στήριξή τους.

 

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών θέλησε να ευχαριστήσει και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Ευάγγελο Αποστόλου για την παρουσία του, τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Νίκο Στουπή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο για την παρουσία τους, αλλά και για τη στήριξή τους στον Ναξιώτη παραγωγό, καθώς επίσης και τους βουλευτές των Κυκλάδων κ.κ. Μανιό, Συρμαλένιο, Συρίγο και Βρούτση για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Τέλος, ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων Αγίου Προκοπίου και Αγίας Άννας για την προσφορά τους σε φαγητό (17 διαφορετικές γεύσεις πατάτας), αλλά και τους εξής χορηγούς που χάρη στη στήριξη τους πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 5ο Φεστιβάλ Πατάτας.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*