Ευχαριστίες Τσολάκη για τη φιλοξενία των Σύρων προσφύγων στη Νάξο

tsolakis
admin
06/08/2015 10:55
  •  
  •  
  •  

Τις ευχαριστίες του στην επιτροπή αλληλεγγύης που προσέφερε “τα μέγιστα” για τη φιλοξενία των Σύρων προσφύγων στη Νάξο εκφράζει με δήλωση του ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης.

Επίσης, ο κ. Τσολάκης ευχαριστεί τον πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης και τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αλλά και όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στη φιλοξενία των προσφύγων.

Το μήνυμα του κ. Τσολάκη αναφέρει τα εξής: “Ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά την Επιτροπή Αλληλεγγύης που προσέφερε τα μέγιστα στην φιλοξενία των προσφύγων από τη Συρία, καθώς και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλη Παντελιά, τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Ιάκωβο Τσελέντη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Νίκο Σέργη για την άψογη συνεργασία τους καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονής των μεταναστών στο Κλειστό Στάδιο της Νάξου. Επίσης, ευχαριστώ θερμά το Νοσοκομείο Νάξου και τον Βασίλη Ραπτάκη.

Τέλος, αξίζουν θερμές ευχαριστίες σε όλους τους πολίτες και επιχειρηματίες του νησιού, που συνέδραμαν. Οι δημότες μας και οι επιχειρηματίες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, ένα πρόσωπο αλληλεγγύης και προσφοράς στο συνάνθρωπο. Για αυτή τους την προσφορά τους ευχαριστώ θερμά“!

 

 

(Visited 12 times, 1 visits today)