Μια γιορτή για την Ρούλα Μπράουν

admin
03/08/2015 2:06
  •  
  •  
  •  

Τη Ρούλα Μπράουν θα τιμήσει το Φεστιβάλ Νάξου για την πολυετή προσφορά της στη δημοσιογραφία και τον πολιτισμό, διοργανώνοντας μια γιορτή προς τιμήν της.

Υπηρετώντας για 25 συνεχή χρόνια με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό τη δημοσιογραφία και την επικοινωνία στις Κυκλάδες, η δημιουργός του ραδιοσταθμού ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM έκανε πράξη την έγκυρη δημοσιογραφική ενημέρωση και την αναβάθμιση του πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου, την προώθηση του πολιτισμού, ενώ ταυτόχρονα αξιοποίησε τις δυνατότητες της ελεύθερης ραδιοφωνίας προς όφελος των νησιωτών.

Το Φεστιβάλ Νάξου, κατανοώντας τον μόχθο αλλά και την ικανοποίηση που εμπεριέχει το εγχείρημα της Ρούλας Μπράουν, θέλησε να εκφράσει δημόσια μαζί με άλλους συλλογικούς φορείς, συνεργάτες, πρόσωπα και φίλους, την ευαρέσκεια και τον θαυμασμό του προς εκείνη και το έργο της και να την διαβεβαιώσει ότι τίποτα απ’ όσα προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει δεν πάει χαμένο.

Η γιορτή για τη Ρούλα Μπράουν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 21:00, στον Πύργο Μπαζαίου.

Προλογίζει ο Μάριος Βαζαίος.

Παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Χαιρετισμούς απευθύνουν οι κ.κ. Μανώλης Μαργαρίτης (δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων), Γιάννης Μαργαρίτης (έπαρχος Νάξου και αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου) και Θέκλα Κίζη (γιατρός).

Για την σχέση της τιμώμενης με το Φεστιβάλ Νάξου μιλάει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Στέλιος Κρασανάκης.

Θα ακολουθήσει μουσική και φιλικό κέρασμα, προσφορά των KORRES | ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ ΝΑΞΟΥ | ΚΙΤΡΟ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ | STAR OF MESOGEIOS.

(Visited 15 times, 1 visits today)