Μια ξεχωριστή εκδήλωση του ΝΟΒΕ – Κοπή πίτας και βράβευση Ναξίων φοιτητών στις υγειονομικές σχολές (video+φώτος)

Newsroom
30/01/2020 01:42
 
 
 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναξιακού Οργανισμού Βιοϊατρικών Επιστημών (ΝΟΒΕ), στο αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών υπό την αιγίδα της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής.

Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Γιάννης Βλασερός αναφέρθηκε στην ευδόκιμη εικοσαετή διαδρομή του ΝΟΒΕ, στα πεπραγμένα του παρόντος Δ.Σ. και όρισε το 2020 ως χρονιά ανασυγκρότησης του Ναξιακού Οργανισμού Βιοϊατρικών Επιστημών προσαρμοσμένου στα σύγχρονα δεδομένα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ένα εντυπωσιακό ηχόραμα με στοιχεία της ιστορίας του ΝΟΒΕ και της ιατρικής στη Νάξο, που επιμελήθηκε ο ε.α. Ανώτατος Αξιωματικός ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας Νικόλας Ήμελλος.

Επακολούθησε η βράβευση 26 νέων Ναξίων φοιτητων (20 από το νησί καί 6 καταγομένων από την Νάξο), που εισήχθησαν σε Ανώτατες Υγειονομικές σχολές που αποδεικνύει τη μεγάλη διαχρονική επιτυχία της Νάξου στις επιστήμες και περιποιεί τιμή στα παιδιά, στους δασκάλους και στους γονείς.

Τους παρισταμένους τους συνεπήρε και τους συγκίνησε η μουσική του Βαγγέλη Κονιτόπουλου ο οποίος συνοδευόμενος από το βιολί του νεαρού Κώστα Χουζούρη έψαλε τα κάλαντα και μετά τραγούδησε μεταξύ άλλων το «Νάξο μου αγαπημένη».

Gepostet von Γιάννης Βλασερός am Sonntag, 26. Januar 2020

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευλογία της αγιοβασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο ο οποίος ευχήθηκε το 2020 να είναι «έτος σωτήριον και ειρηνικόν».

(Visited 552 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*