Αναχώρησαν οι πρόσφυγες από τη Νάξο

admin
01/08/2015 11:05
  •  
  •  
  •  

Μετά την ολοκλήρωση των δακτυλοσκοπικών ελέγχων και των διαδικασιών ταυτοποίησης από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, αναχώρησαν σήμερα το απόγευμα για το λιμάνι του Πειραιά οι 87 πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι φιλοξενούνταν από την περασμένη Παρασκευή στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, παραχώρησε το χώρο και συνέβαλε όπου μπορούσε για την καλύτερη φιλοξενία και διαμονή των προσφύγων.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και το Λιμεναρχείο για την άψογη συνεργασία, το Νοσοκομείο-Κέντρο Υγεία Νάξου για την ιατρική μέριμνα και φροντίδα των μεταναστών, τους επιχειρηματίες και πολίτες του νησιού για τις προσφορές τους σε είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και όλους όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και συνέβαλλαν στην φιλοξενία και φροντίδα των μεταναστών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.) Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της άφιξης των προσφύγων κατέβαλε τα μέγιστα στο συντονισμό και σε ό, τι άλλο απαιτήθηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής των προσφύγων στη Νάξο.

(Visited 10 times, 1 visits today)