Έκκληση για βοήθεια στους Σύρους πρόσφυγες που βρίσκονται στη Νάξο

admin
26/07/2015 10:58
 
 
 
Προσφυγόπουλο στο κλειστό ΔΑΚ

Την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη των Ναξιωτών ζητά το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους 86 πρόσφυγες που βρίσκονται στη Νάξο και διαμένουν από την Παρασκευή στο κλειστό ΔΑΚ του νησιού.

Απευθύνουν έκκληση να συνεχίσουν να στηρίζουν τους πρόσφυγες μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες στο νησί και να αναχωρήσουν για Πειραιά. Όπως επισημαίνουν, αυτά που περισσότερο έχουν ανάγκη είναι μικρά νερά, τυρί και γαλοπούλα σε φέτες, χυμούς μικρούς ή μεγάλους, γάλα μακράς διαρκείας και απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσφέρουν τα παραπάνω προϊόντα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης στο κλειστό ΔΑΚ Νάξου. 

Να σημειωθεί ότι οι 86 μετανάστες βρίσκονται στη Νάξο από την Παρασκευή το πρωί και θα παραμείνουν για 4-5 ημέρες ακόμη μέχρι οι αρμόδιες αρχές να ολοκληρώσουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Μέχρι σήμερα οι Ναξιώτες απέδειξαν περίτρανα την ανθρωπιά τους, κάτι το οποίο θα πρέπει να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Ανάμεσα στους πρόσφυγες είναι και 27 παιδιά τα οποία χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθεια όλων μας. 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*