Νάξος: Το τεχνικό πρόγραμμα για το 2020 στη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου

δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Newsroom
09/12/2019 23:53
 
 
 

 

Το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το 2020 έρχεται για συζήτηση και ψήφιση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 7:00 το βράδυ.

Η συνεδρίαση θα παρουσιάσει ενδιαφέρον αφού έχουν συμβεί αλλαγές στη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου μετά την παραίτηση Τσολάκη, στη θέση του οποίου πρόσφατα ορκίστηκε ο π. Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νίκος Σέργης και την ανεξαρτητοποίηση της Βούλας Μαργαρίτη.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια συνεδρίαση εκτός από το τεχνικό πρόγραμμα θα συζητηθούν μεταξύ άλλων οι κατανομές πιστώσεων στις σχολικές επιτροπές, η συμμετοχή του δήμου στο πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» και η παράταση εργασιών για το έργο «Κατασκευή Συνδέσεων Εσωτερικού Δικτύου Αποχέτευσης Παραλιακών Οικισμών» και της ανακαίνισης των δημοτικών W.C. στη Χώρα Νάξου

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη

1. Ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, έτους 2020.
2. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Κατασκευή Συνδέσεων Εσωτερικού Δικτύου Αποχέτευσης Παραλιακών Οικισμών».
3. Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Ανακαίνιση Δημοτικών WC Χώρας Νάξου».
4. Έγκριση ή μη ανανέωσης συμβάσεων μισθώσεων ακινήτων στέγασης των γραφείων της Υπηρεσίας Δόμησης στη Δ.Κ. Νάξου.
5. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία» για το έτος 2020.
6. Έγκριση κατανομής πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων (Δ΄δόση έτους 2019).
7. Ορισμός μέλους για την σύσταση της Επιτροπή Παράδοσης & Παραλαβής Ακινήτων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
8. Λήψη απόφασης για την σύναψη δημόσιας σύμβασης της υπηρεσίας: «Συντήρηση δικτύων ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε. Δρυμαλίας, Κοινότητας Σχοινούσας και Κοινότητας Δονούσας».
9. Λήψη απόφασης για την σύναψη δημόσιας σύμβασης της υπηρεσίας: «Συντήρηση δικτύων ηλεκτροφωτισμού Δ.Ε. Νάξου, Κοινότητας Ηρακλειάς και Κοινότητας Κουφονησίων».

(Visited 295 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*