VIDEO: Παρέλαση με μια μόνο μαθήτρια στον Απόλλωνα Νάξου!

Παρέλαση Απόλλωνας
Newsroom
28/10/2019 18:14
 
 
 

 

Με μια και μοναδική μαθήτρια πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στο χωριό Απόλλωνα στη Νάξο.

Με καμάρι και υπερηφάνεια γιόρτασε και τίμησε την 28η Οκτωβρίου η 8χρονη μαθήτρια του δημοτικού σχολείου του Απόλλωνα Νάξου Εφραιμίνα ντυμένη στην παραδοσιακή στολή της.

Παρέλαση ΑπόλλωναςΠαρέλαση ΑπόλλωναςΗ 8χρονη μαθήτρια συνοδευόμενη από το δάσκαλό της, παρακολούθησε τη δοξολογία στην εκκλησία του παραθαλάσσιου οικισμού της Κορωνίδας, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των ηρώων και παρέλασε με υπερηφάνεια στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του χωριού  μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους που την καταχειροκρότησαν.

Παρέλαση Απόλλωνας

Τι κι αν είναι μόνο ένα το παιδί του σχολείου του Απόλλωνα… ο δάσκαλός φρόντισε να γιορταστεί η εθνική μας επέτειος με όλες τις τιμές. Παρόντες μεταξύ άλλων στην κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση ο ιερέας του χωριού και ο πρόεδρος της κοινότητας Κορωνίδας Αντώνης Αλιμπέρτης.

Το δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα που παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

Παρέλαση ΑπόλλωναςΠαρέλαση ΑπόλλωναςΠαρέλαση Απόλλωνας

(Visited 975 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*