Καταγγελία κατά της δικαστικής αντιπροσώπου στη Μονή Νάξου

admin
05/07/2015 12:19
  •  
  •  
  •  

Την δικαστική αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος 135 Μέσης Νάξου, καταγγέλλει η Επιτροπή πρότασης «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ» (που στηρίζεται από το ΚΚΕ).

Όπως επισημαίνεται στην καταγγελία η δικαστική αντιπρόσωπος “παράνομα και κατά παράβαση καθήκοντος βγαίνοντας έξω από το εκλογικό τμήμα της, έσκισε αφίσες από το δρόμο οι οποίες προπαγάνδιζαν την πρόταση «ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, ΟΧΙ στην πρόταση της Κυβέρνησης, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ από την ΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ». Η καταγγελία κατατέθηκε στην Εφορευτική Επιτροπή του εκλογικού τμήματος με την απαίτηση να γραφτεί στα πρακτικά. Αναλυτικότερα η καταγγελία αναφέρει τα εξής:

 

ΠΡΟΣ    Εφορευτική Επιτροπή του εκλογικού τμήματος Μέσης 135, Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Θεωρούμε ότι η δικαστικός αντιπρόσωπος του εκλογικού τμήματος Μέσης 135, Δημοτικής Ενότητας Δρυμαλίας, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, παράνομα και κατά παράβαση καθήκοντος βγαίνοντας έξω από το εκλογικό τμήμα της, έσκισε αφίσες από το δρόμο οι οποίες προπαγάνδιζαν την πρόταση «ΟΧΙ στην πρόταση ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, ΟΧΙ στην πρόταση της Κυβέρνησης, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ από την ΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ».

Καθιστούμε υπεύθυνη την Δικαστικό Αντιπρόσωπο του παραπάνω εκλογικού τμήματος, αν η Επιτροπή μας προβεί σε οποιοδήποτε άλλο τρόπο προπαγάνδισης της πρότασης μας στο χωριό.

Εμείς αυτή την καταγγελία θα την δημοσιοποιήσουμε και στην Κεντρική Επιτροπή της πρότασης μας καθώς και στα ΜΜΕ.

Την καταθέτουμε στην Εφορευτική Επιτροπή και ζητάμε να συμπεριληφθεί στα πρακτικά.

 

5.7.2015

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

 

(Visited 11 times, 1 visits today)